Par søker mann for treff

Voksent par søker mann for treff. Jeg som skriver er mannen i paret jeg ønsker å komme i kontakt med en kjekk, kåt, heterofil mann som kan tenke seg å være med på et opplegg, spill, der hun blir vår hore for kvelden. Jeg ønsker å ta kontrollen på det hele å du får beskjed om hva du skal gjøre med henne, og hun får beskjed om hva hun skal gjøre med oss, og hun gjør det hun får beskjed om, altså en lydig hore. Du som blir valgt ut til dette må sende bilde av deg, og du må ha mulighet for å bli utover natten, eller du kan også overnatte, du får selvfølgelig bilde av henne i retur.

Send Svar

4 comments

  1. Jeg ER så med på absolutt ALT du/dere måtte ønske kjenner jeg… 🙂
    Spennende…og sykt pirrende..
    Og jeg er veldig seriøs…
    Forteller deg alt ved kontakt

    send mld til [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *