Par søker menn

Hei, vi er et par på 25 og 33 år som søker 1-5 menn for sex med henne. Vårt ønske er at vi møtes på et hotellrom og dere gjennomknuller henne mens han ser på eller deltar det er veldig viktig at dere er sykdomsfrie, da dere skal sprute henne full i både fitte og munn.Vi er ikke ute etter nære venner, så dere kan gjerne gå etter hvert som dere er ferdige. Ingen forpliktelser. Hun er 25 år. 1,63 høy, ca 65 kg og ekte rødhåret. Han er 33 år. 1,80 høy, ca 90 kg, mørkblond. hun liker godt litt kraftige menn, dere trenger ikke å være fotomodeller. Send helst bilde, ikke nødvendigvis naken. n.b. ønsker bare svar fra nordmenn

Send Svar

5 comments

  1. Jeg er veldig interessert, jeg er en gutt fra Spania som bor i Arendal. Jeg kan sende bilder uten problem Jeg har stor erfaring i dette, du vil ikke angre på det. Ring meg eller send SMS, 96834710

  2. hei du jeg er intrisert jeg bare sende meg mail og skrive om dere er intrisert jeg venter på svar bilde får dere når dere har svart meg 🙂 <3 <3 men har du noe sykepleie eller skole unufform eler har du politi uniform jeg har hondjern liker du å ha det på deg? hva sier du er du klar for tref?

  3. hei du jeg er intrisert jeg bare sende meg mail og skrive om dere er intrisert jeg venter på svar bilde får dere når dere har svart meg 🙂 <3 <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *