Vi søker en ekstra gutt

Hei alle sammen der ute. Vi er er frigjort par hvor han er 21 og hun er 18 år. Vi søker en ekstra gutt opp til 25 år. Hennes store fantasi er å suge oss to til vi begge spruter i munnen og ansiktet hennes. Hun er delvis barbert, noe jeg også er. Ønskelig om du er det samme, men ikke noe krav. Vi er mobile og har egen bolig hvor vi også kan møtes. Svar med bilde er ønsket (naken, med pikk. Ansiktet kan sladdes foreløbig, hvis ønskelig) Hun venter kåt på svar.

Send Svar

7 comments

    1. Jeg er veldig interessert, jeg er en gutt fra Spania som bor i Arendal. Jeg kan sende bilder uten problem Jeg har stor erfaring i dette, du vil ikke angre på det. Ring meg eller send SMS, 96834710

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *