Sex i bandbussen

Jeg har så lenge jeg kan huske likt å synge. Jeg gikk i pikekoret helt fra jeg gikk i 2.dre klasse, og hadde store gleder med det i de tider. Det ble ikke mye kontakt med gutter da kveldene gikk til øvelser og studier hjemme.

Tiden gikk og jeg utviklet meg mer og mer innen sang, jeg fikk det for meg at jeg ville prøve å synge i et band.

Prøvene gikk fint, og det bar snart avsted på dans i lokaler både her og der. Guttene i bandet var alle greie og hjalp til med alt jeg trengte. Vi sov ofte i bussen da vi var på forskjellige plasser. Jeg var så vidt fylt 17 år den kvelden dette skjedde. Vi hadde hatt en vellykket kveld på et lokale og som vanlig skulle vi inn i bussen og legge oss. Torbjørn, gitaristen ga beskjed om at vi skulle kjøre et stykke dagen etter så vi måtte få inn instrumentene i bussen med en gang.

Gunnar, som spilte trommer, hadde båret inn sine remedier. Han kom inn døra da jeg mistet ned en eske med diverse småting på gulvet. Jeg bøyde meg ned med stive knær da han klappet meg lett på baken. Jeg nøt dette og sa ingenting. Gunnar strøk meg lett og nærmet seg låra mine da vi hørte en eller annen komme. Gunnar bøyde seg ned for å hjelpe meg da Aslak passerte.

Gunnar smilte til meg og ga meg et lett kyss på kinnet da alt var plukket opp. Da alt var plassert i bussen satt vi og diskuterte morgendagen. Etter denne diskusjonen gikk de fleste og la seg.

Det var Torbjørn, Aslak, Gunnar og jeg som satt igjen og pratet etter at tekniker og sjåfør var gått til sengs. Det var Torbjørn som reiste seg først og proklamerte at tiden til å legge seg var der, noe Aslak var enig i. Torbjørn og Aslak gikk bakover da jeg reiste meg og fulgte etter, men av en eller annen grunn fikk jeg det for meg at jeg ville trekke litt frisk luft først. Det ble ingen lang tur ute, for der regnet det. Det var bare Gunnar som var der da jeg kom inn igjen. Jeg stoppet opp foran ham og så på ham. Jeg fikk noe merkelig for meg, jeg følte noe jeg aldri hadde følt før. Det var et eller annet som kriblet mellom bena mine.

Gunnar plasserte sin ene hand på det høyre kneet mitt og kikket opp på meg. Jeg lukket øynene mine og drømte og kjente Gunnars hand beføle mitt lår på innsiden, stadig oppover. Det finnes jo en grense hvor langt det lar seg gjøre og komme oppover, og imellom bena mine er det i fitta. Gunnars hand gned lett mellom låra mine og jeg skilte dem litt for at han skulle få komme bedre til. Dette var jo bare deilig. Jeg kjente at han tuklet litt med gylfen og med et lite handgrep var buksa rundt anklene. Handen til Gunnar forsvant inn under trusen og ned i fitta mi. Jeg var våt som havet der nede, og hadde lyst på kuk. Det hadde jeg hatt bare en gang før, det var den eneste gutten jeg hadde vært sammen med for 1 år siden.

Gunnar gjorde noe som jeg hadde store motforestillinger mot. Han stakk hodet bort mellom bena mine og stakk tungen borti klitoris. Jeg har alltid syntes dette har sett vemmelig ut på film, men dette var jo deilig. Gunnar slikket og nippet i klitoris så jeg trodde jeg skulle bli gal. Jeg presset hodet hans inn mot fitta mi og håpet at dette aldri skulle ta slutt. Gunnar la baken min ned på et bord og slikket hele fitta.

Dette var “Next to paradise” tenkte jeg med meg selv da jeg kjente det begynte å krible i underlivet mitt. Det var som om det bruste i fitta mi for deretter å stråle gjennom hele underlivet. Jeg knep bena sammen og holdt hode til Gunnar fast og håpet at dette aldri ville ta slutt. Da jeg slaknet grepet tok Gunnar meg rundt hoftene og rente sin stive kuk inn i min klissvåte skjede. Sist gang jeg hadde en kuk inne i skjeden kunne det ikke ha vært i mer enn 30 sekunder før den sprutet og ble myk.

Jeg ble da svært skuffet og kunne ikke forstå enkelte av mine venninner som ville pule ved enhver anledning.

Dette var noe helt annet, det var absolutt helt ubeskrivelig deilig da Gunnars stive kuk gikk inn og ut av fitta mi.

Jeg lå og nøt det med lukkede øyne og kjente at han kneppet opp blusen min. Gunnar grep om mine små bryster og rullet dem som en baker ruller boller. Jeg åpnet øynene idet han bøyde seg ned og tok den venstre brystvorten i munnen. Det kriblet i hele kroppen og nå forsto jeg gleden av et knull som venninnene mine snakket om. Gunnar satte opp tempoet og peste som en okse idet han presset seg enda lengre inn i meg.

Han sprutet meg full av sitt og falt lett over meg. Jeg var enda kåt og hadde lyst på mer kuk da døra til “soverommet” åpnet seg og Torbjørn stakk hodet søvnig frem. Han lurte hva i helvete som foregikk, hele bussen ristet jo. Han sperret opp øynene da han så at jeg lå med skrevende ben på bordet. Han kikket rart på Gunnar som var i ferd med å kle på seg da jeg spurte om han hadde noe å gi meg. Han kom inn i bare trusa med en voksende kuk. Den stakk raskt over trusekanten da han sto ved siden av meg. Jeg grep etter kuken hans reiste meg lit! opp og gapte over den.

Torbjørn gispet da kuken hans forsvant inn munnen min og fikk en behandling av tungen. Jeg gjorde som jeg hadde sett på film, smårunket og suget om hverandre. Jeg kjente en som grep meg om hoftene og stakk inn en kuk i fitta. Jeg ble helt vill, denne stillingen å få kuk i seg var jo deilig. Jeg visste ikke hvem som var eier til kuken, men det var av mindre betydning. Jeg tok den ene handen og knadde ballene til knulleren min. Dette førte til at han satte opp tempoet og det klasket høyt da han rente sin kuken til Torbjørn skulle komme langt ned i magen. Det var bare knulleren min som sendte sin sæd inn i meg. Han trakk ut det som var igjen av kuken og klemte meg lett på brystene idet han kysste meg i nakkegropen.

Torbjørn reiste meg opp, la meg i samme stilling som Gunnar hadde hatt meg. Med et kraftig trykk var hele kuken hans helt inne i fitta mi. Han la bena mine over skuldrene sine og pumpet meg med jevn takt. Han rullet brystvortene mine mellom fingrene sine, noe som gjorde meg sprengkåt og helt vill.

Jeg stønnet høyt hver gang kuken gikk til bunns i skjeden min og håpet at dette ville vare lenge. Jeg la merke til at det begynte å krible lett i underlivet. Kriblingen ble sterkere og sterkere helt til jeg skrek høyt da det gikk for meg.

Torbjørn satte opp tempoet og sprutet sin sæd inn i meg idet jeg låste bena mine bak ryggen hans. Jeg var nå søvnig og trett, hadde bare lyst å sove. Jeg reiste meg opp, tok mine klær og gikk til min soveplass og la meg under dyna.

Min favorittsovestilling er delvis på siden/magen og slik la jeg meg også nå. Veien til drømmeland var ikke lang, men før jeg hadde nådd frem hadde jeg fått en kuk i fitta og sovnet med den der.

Dagen etter våknet jeg på ryggen og kjente at det var noen som slikket meg i fitta. Det var Gunnar som kom krypende da jeg ba om kuk, noe jeg har fått i mengder etter denne omtalte natten.

Merkelig nok ble jeg ikke gravid før jeg skaffet meg P-pillen, og nå knuller jeg med hele orkesteret etter som det faller meg inn og har lyst på kuk.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *