Ett knull på bygdafesten

Jeg sov så urolig den natten før. Jeg var på dans, på et lite sted i et lite forsamlingslokale hvor det bare var menn og meg. Jeg var kåt og naken under en gjennomsiktig kjole og fra alle kanter fikk jeg bare smil og beundrende blikk.

Blikkene virket som kjærtegn over min rødglødende kropp og fittesaftene boblet varmt mellom de nakne lårene mine. Jeg var sikker på at alle kunne lukte hvor kåt jeg var. Jeg lente meg forførerisk mot scenekanten og vrikker forførerisk med baken og endelig var det en mannspikk som beveget seg.

Han løftet den gjennomsiktige kjolen opp over min nakne bakende og blottet meg helt før han med et langtrukkent brunstbrøl presset seg inn og til bunns i et eneste voldsomt støt.

Etter noen vanvittige støt var han ferdig og seden hans dryppet ut av meg og ned som en liten dam på gulvet. Vær så god neste. Jeg våknet bare så altfor tidlig av drømmen, men akkurat tidsnok til å gå i fjøset.

Bonden tok meg igjen denne morgenen, oppå et par høyballer. Han forsto med en gang hvordan det var fatt med meg, han var en erfaren mann.

Han stilte seg på kne mellom lårene mine og lot det harde pikkhodet gli mykt rundt omkring i hele den våte fitta mi før han rolig, men hardt presset pikken sin centimeter for centimeter innover.

Helt inne prøvde jeg å suge ham fast og slo takten mot baken hans med helene mine. Jeg gryntet så høyt av nytelse at dyrene ble urolige før melkingen. Nå fikk jeg tømme bonden først. Jeg kom flere ganger på den deilige staken hans.

Den var så hard og så varm før den et sted langt inne i meg tømte sin hvite ladning.

Nå kunne vi gå til morgenens gjøremål.

Men den deilige stunden med bonden hadde ikke gitt kroppen min hvile etter nattens fantastiske drømmerier. Etter frokost og bad måtte jeg be ham opp på rommet mitt. Han skulle bare gjøre seg ferdig ute først.

Jeg lå med ryggen mot døren når jeg hørte han i trappen. Døren gikk opp med et knirk og jeg kunne høre at han dro av seg buksene før jeg kjente pikken hans mot baken min.

Fingrene hans delte mine hovne, glatte lepper og forberedte veien for pikken hans, hard gled den inn i meg igjen.

Med den ene hånden på hoften min dro han meg mot seg, men holdt imot med den andre i korsryggen min, han tvang meg til å svaie mot pikken sin som hamret ut og inn av mitt lavafylte hull. Da det gikk for meg lå jeg spent i en bue ut fra pikken hans. Han ventet til jeg var over før han fylte meg.

Nå kunne nok en dag begynne.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *