Sex med eldre kvinne

Jeg var nettopp ferdig med siste året på gymnaset, og jeg hadde vært en av de heldige som hadde fått meg jobb. Inntil videre, så skulle det bare være for sommeren, men jeg håpet jo at det skulle bli noe mer permanent. Super’n var tingen. Jeg hadde ansvaret for å holde det ryddig på lageret og å fylle inn i hyllene, og etter som tida gikk, så fikk jeg ganske god sveis på det. Som 17-åring, så var det jo også spennende med alle disse jentene som svivet rundt hele dagen, og som ikke la merke til at jeg sto og drømte meg bort.

Det kunne være når jeg sto og kikket opp under skjørtene mens jeg hadde fått de opp i gardintrappa for å hjelpe meg å få ned varer. Det var særlig ei kassadame som jeg yndet å be om hjelp. Guri brukte ikke strømpebukse, sånn at når jeg fikk et glimt under forkleet, så kunne jeg se hårene som krøllet seg rundt kanten, og den rifta som jeg så gjerne skulle puttet tissemannen min inn i. Guri het hun, og hun var utrolig snill med lille beskjedne meg.

Med sine 45 år, så framsto hun nærmest som en mor for meg. En sen ettermiddag ble jeg spurt om jeg kunne jobbe litt utover. Jeg skulle være sammen med ei gammel røy av betjeningen for å gjøre klart til fredagshandelen. Glad i penger var jeg, og like glad for å vise at jeg var villig, så svarte jeg selvsagt ja. Vi hadde stengt, og en velfortjent kaffepause skulle vi ha før vi tok til igjen. Det var ialt fire som skulle fortsette dagen, og vi satt nå og pratet på pauserommet. Deriblant var Guri. Hun satt og kastet med håret som en verdensdame, lo og hadde det gøy. Jeg fikk inntrykk av at hun hadde gitt samboeren sin fyken, så nå skulle hun leve livet. Dagligvaresjefen kom inn og briefet oss hvordan han ville ha det, og det var Guri som skulle ha oppsynet med oss.

På vei ut av døra, så kom jeg borti baken hennes, og jeg kjente ilinger gjennom hele meg, samtidig som jeg tenkte på hvor deilig det hadde vært å stryke skikkelig. Guri snudde seg og smilte lurt, og mer ble det ikke da. Vi gikk igang med arbeidet, og jeg mistet nesten lysten på fitte når jeg så på den kjerringa jeg var satt sammen med. Ikke noe å skryte av. Hengepatter og ullstillongs.

Etter at vi hadde holdt på i et par timer, så måtte jeg ut på lageret for å hente nye varer. Mens jeg sto og kikket opp i reolen, hørte jeg at det pustet og tuslet bak en varecontainer. Jeg bøyde meg fram, og da fikk jeg se dagligvaresjefen stå med buksene nede på knærne og jukke mot ei rund og hvit ræv. Det var ikke vanskelig å gjette at det var Guri som sto for mottaket av den svære og våte pikken. Pikken hans for inn og ut av den dyvåte fitta, mens han stønnet svakt for hver gang han trengte seg inn.
Jeg listet meg litt lengre fram, og nå fikk jeg se ansiktet til Guri. Hun sto framoverbøyd og holdt seg i en hylle. Munnen var vidåpen, og hun kastet med hodet. Plutselig begynte hun å hive på hele overkroppen sin, og jeg så at det ene brystet nesten var ute av blusen. Det gikk rykninger gjennom henne, og jeg skjønte at hun fikk seg en herlig orgasme. Sjefen bare peiset pikken hardere og hardere inn, og da han sendte sæden sin opp i henne, gryntet og stønnet han. Han hadde tak rundt hoftene, og han trakk henne hardt mot seg. jeg sto der med en skikkelig ståpikk. Det var nesten så det verket ned gjennom staken og i de knallharde ballene. Jeg snudde meg for å liste meg vekk, men i det samme kom jeg borti ei tomeske som lå på gulvet. Helvete, tenkte jeg. Jeg regnet med at hvis jeg ble oppdaget, så ville det ikke være store sjanser for at jeg skulle få noe forlenget ansettelse. Jeg var jo oppdaget, og jeg bare kom meg ut i butikken i ei fart, uten å si noe.

Jeg ble stående litt småskjelven og stormkåt. Det var faktisk så galt at jeg så på den gamle røya som et middel til å putte pikken inn i. Jeg ble kommandert inn på lageret på nytt. Der inne var Guri igang med å sortere noen varer. Jeg så på ansiktet hennes at hun hadde hatt seg dette nypet. Ansiktet var heftig, kinnene rødmusset og øynene var blanke. Jeg forsøkte å unngå og komme i prat med henne, og gjorde meg opptatt. Trond… Hun ropte på meg. Kan ikke du komme og hjelpe meg med å få tapet sammen denne esken? Jeg gikk bortover, og da vi sto bøyd over esken, sa hun: Jeg håper at du ikke forteller noen om det du så i stad? Hun så spørrende på meg. Da for det en liten fan i meg. Dette kunne vel like godt egne seg som en form for pressmiddel. – Neii. Jeg dro litt på det.

Hun bøyde seg litt ekstra fram og ga meg et smellkyss på kinnet. Jeg må jo i sannhetens navn si at jeg var sjalu på han som hadde fått gitt henne den omgangen. – Kom nå hjem til meg i morgen kveld, så skal jeg lage en skikkelig middag for bare oss to. Og så kan vi jo prate, for det er ikke som du tror at jeg bare knuller i hytt og pine. Jeg kjente hjertet hoppe, og det var ikke nei i min munn til å takke ja til invitasjonen. Hun strøk meg forsiktig over ryggen, som om det var en forsmak på at hun likte tanken på at vi skulle kose oss. Og når jeg tenkte kose, så tenkte jeg fitte opp og fitte i mente. Jeg var temmelig uerfaren. Det hadde blitt med et par knull som ikke var videre vellykket. Kvelden gikk, alt ble i orden til å åpne neste dag, men da var klokka allerede blitt elleve. Neste dag gikk jeg rundt med sommerfugler i magen. Jeg prøvde å gjøre meg uanfektet overfor Guri, men det var nok ikke helt vellykket. Hun smilte til meg hver gang hun så meg, sånn at jeg rødmet av og til. Jeg skulle komme i syvtiden. Fra butikken hadde jeg kjøpt med meg en ordentlig fin blomsterbukett. Da jeg sto foran døren og ringte på, var det ikke fritt for at jeg var nervøs. Hun lukket opp, og etter en alle tiders klem kom vi inn i stuen. Hun hadde på seg et forkle over det korte skjørtet. Det var heller ikke snakk om at hun brukte BH. De store vortene struttet under den trange og tynne blusen. Bordet var dekket, og hun satte blomsterbuketten i en vase på bordet. Middagen var deilig. Lasagne og en frisk rødvin lettet stemningen. Etter middagen satte vi oss i sofaen. Det ble mye butikkprat til å begynne med, men etter hvert tødde vi opp. Hun fortalte om samboeren. Det hadde blitt vel mye drikking, og sexlivet hennes hadde blitt oversett. Så det var egentlig for at hun var mer eller mindre underernært at hun hadde innledet et forhold til sjefen på jobben. Mens hun snakket, lot hun fingrene gli gjennom håret mitt. Masserte hodebunnen mens hun satt så nær så nær. Jeg kjente tissemannen vokse under behandlingen, og da hun kysset meg, så gikk hånda mi på leting under skjørtet. Hun hadde ikke truse på seg engang, og jeg fikk kjenne den våte sprekken. Fitteleppene var stramme og spenstige, og hun ynket seg av velvære da jeg dro sakte over den stive tappen som sto ut.

– Vet du hva? Hun rev seg litt løs. Jeg har så lyst på deg nå at jeg holder på å gå i spinn. Har du lyst til at vi skal knulle? Her på gulvet?
Jeg svarte ikke. Jeg antar at ansiktsuttrykket mitt sa det som skulle sies.
Hun kledde av seg blusen, og de stramme og faste brystene strittet rett ut. Hun hadde i alle fall ikke behov for å gjemme dem i en BH. Jeg tok den ene brystvorten i munnen, lot tungen rulle rundt vorten, og det var så deilig å bare kjenne at den svulmet opp som en stor jordbær. Med ett reiste hun seg opp og kledde av seg til hun var helt naken. Slik hun sto framfor meg så var det nesten ufattelig. Den lille bulete magen og den hårete trekanten i skrittet, det ble nesten for mye for meg. Jeg bøyde meg fram og lot tungen rulle øverst i sprekken. Jeg kjente at hun var så stram og våt som jeg ønsket det.

Kom. Jeg vil ha pikken din inn i meg… akkurat nå. Hun la seg ned på gulvet og skrevde ut bena. Fitten hennes åpnet seg sånn at jeg bare hadde å la henne styre pikken min inn i den varme og våte grotten. Jeg hadde problemer med å komme inn i det rette hullet og hun var snar til å være nede med å styre meg på plass. Jeg traff det åpne hullet og pikken gled inn som om den var innsmurt i såpe. Det var så deilig å kjenne varmen rundt staken, og jeg som ikke hadde runket på lang tid, jeg kjente at det var fittemuskler som dro i den harde staken. Hun pumpet og dro inn i seg, og jeg kjente at det holdt på å gå for meg. Jeg jukket som en villmann mens jeg kjente at det strømmet fram i pikken. Ballene knyttet seg mens det flommet fram gjennom den stive pikken min. I det samme som jeg tømte meg i sakte kino, så kom hun for full musikk. Jeg kjente sæden presse seg fram, og i det samme løftet hun seg opp slik at pikken min kom helt inn i henne. Jeg sprutet og sprutet i mange krampetak, og hun lå nesten halvvill under meg. For hver gang jeg pumpet ut sæd, så klamret hun seg opp mot meg. Og selv om det kanskje ikke var verdens største pikk, så visste hun å utnytte den. Jeg kjente at fittemusklene jobbet på overtid, nesten melket de siste dråpene ut av kuken. Hun kastet med hodet og mumlet usammenhengende. Da jeg var ferdig, så hadde hun ikke fått den helt store tilfredsstillelse. Hun lå og jukket imot meg mens hun skaket i orgasme, mens jeg fikk oppleve at hun tok ut av meg de siste dråpene.

Etterpå lå vi og bare hadde det deilig. Hun var nede og tok pikken min i munnen, høydepunktet var da jeg fikk sprute sæden ned i halsen på henne. Jeg stakk den stive kuken nedi halsen hennes. Og selv om hun ikke klarte å svelge alt, så hadde hun et tungearbeid. Mmmmm… kom i munnen min…Det var så vidt hun hadde talegavene inntakt. Pikken min fylte munnen. Ikke så stor som hun var vant til, men desto mer aggressiv og pågående. Vi hadde oss en herlig og knullefylt natt. Det viste seg at hun ikke bare var ute etterpikk, men kanskje like mye kjærlighet. Etter vårt første møte var vi det selvskrevne paret. Vi har begge fått tilfredsstillelse seksuelt, og vi har begge oppnådd riser enn vi kunne drømt om. Noen bedre? Imidlertid har jobb ført oss fra hverandre, sånn at det er blitt lite med oppfølging

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *