Min lesbiske hybelvertinne

Hybelen lå på loftet i en eldre, slitt leiegård men var passe rimelig for en førsteårstudent som meg. Huseier hadde et skarpt ansikt, de brune øynene fulgte meg når jeg gikk og kom tilbake etter forelesningene og jeg grøsset når jeg måtte hilse på henne. Hun var alltid iført en rustrød morgenkåpe med innviklet gullmønster innvevd og det skittengrå håret sto i stil med de røykgule kloaktige fingrene, et inntrykk som ble ekstra forsterket av lange, blodrøde negler. Hun minnet om en gribb som rev og slet i blodige kadavre med sine blodrøde smale lepper. Forbausende var tennene hennes hvite og jevne og hun hadde et innbydende smil, av og til.

Jeg holdt meg mest for meg selv, følte meg for stor til å tigge om at andre skulle bli mine venner, dessuten ville jeg helst være alene.

En dag jeg gikk den vanlige veien hjem fra forelesningen hold et ryddelag med på å tømme en eldre leilighet, jeg stanset og oppdaget flere sekker med gamle kvinneklær i søppelcontaineren. De var bare glad til at jeg tok med to tunge sekker i håp om at noe kunne brukes til artige plagg.

Jeg ble overveldet av hvor mye brukbart som var i sekkene, kjoler og bluser, skjørt og underskjørt samt strømpeholdere, hofteholdere og halvstrømper med søm i fleng. Noen store hylstre av noen brystholdere som klemte brystene i en spiss og ikke minst mamelukker og truser av blonder. Også akkurat i min størrelse, selv sko med stiletthæler satt som støpt. Resten av den kvelden gikk jeg i skytteltrafikk for å hente flere sekker.

Selvfølgelig måtte huseier blande seg inn. Klær og sko fløt over alt i min trange hybel og jeg var bare iført femtitallets undertøy da hun krevde å få komme inn. Hun sa skarpt at dette ikke var noen søppelplass. Hun betraktet meg der jeg balanserte på stillethæler og litt mykere la hun til at strømpesømmene mine var skeive og før jeg fikk hindret henne gled hun de kloaktige fingrene sine opp brune strømpeben. Jeg følte ikke lenger noen vemmelse, tvert om syntes jeg det var uanstendig deilig at hun tok på mine slanke ben. Hun hjalp meg med å iføre meg et kunstsilke underskjørt, strøk meg over mage og rompe for at det skulle ligge og grep en blåglittrende selskapskjole som rakk ned til leggene, på ny strøk hun meg over rompen. Jeg følte meg så sexy men hun sa at håret mitt var helt feil og gikk for å finne en krølltang, jeg presset bena sammen i nytelse.

Krøllet og sminket ville jeg egentlig bare gi huseier et takkekyss men det ble et lengselsfullt tungekyss som tok pusten fra oss begge. Hun møtte mitt blikk og vi liksom bare smeltet sammen igjen i et nytt kyss. Hun strøk meg over rompen men kjolen og hofteholderen hindret meg i å slynge bena om hennes, så falt jeg bakover på de høye stiletthælene. Vi landet i en haug av kvinneklær, brystene mine skar skarpt inn i hennes da hun la seg over meg men det bare forsterket begjæret og hun førte en hånd oppunder kjolen min. Kroppen min skalv av forventning da klofingrene fant fram til pusen men de var for skarpe til at de kunne trenge inn i meg. En myk skinnhanske ble redningen, den liksom bare lå like ved og ventet. Jeg gispet da hun førte tommelen inn i vagina mens pekefingeren trengte inn i rumpehullet, takk og pris for at trusene var så vide i gamle dager. Hun lå halvt på siden av meg og studerte ansiktet mens hun med jevne tak førte fingrene ut og inn av meg, jeg lukket øynene og stønnet med åpen munn mens jeg masserte mine spisse pupper med begge hendene på kjolen.

A, å og å! Det var så deilig da orgasmen bølget gjennom kroppen, jeg åpnet øynene og smilte takknemlig til huseier som lot meg hvile med skjørtekanten så langt oppe på lårene at bar hud viste over strømpekanten. Jeg lengtet etter at hun skulle kle av meg, lengtet etter å se de røde klørne kjærtegne munnen min, brystknoppene mine og kjønnsleppene. Hun smilte og kysset meg lett flere ganger til jeg ble tent på nytt av at hun åpnet kjolens glidelås under meg. Brystene mine pekte rett opp inne i hylsteret, hun gled klørne mot spissen, brystknoppene ble pumpet harde og jeg sukket av nytelse da hun masserte dem hardt, sittende over skrevs på magen min. Først da de var blitt så ømme at det gjorde vondt løsnet hun låsen og frigjorde brystene mine fra hylsteret. De var hissigrøde og jeg måtte gispe av smerteilinger da hun strøk neglene langs roten til brystknoppene som pekte harde mot henne. For å verne om mine såre bryst grep jeg tak i morgenkåpen hennes og vrengte overdelen ned over skuldrene hennes. Hun var veldig mager, krageben og ribben tegnet seg mot huden og den sorte Bhen støttet bryster som var slappe og full av fettvev. Jeg grep henne om nakken og bøyde henne mot meg i et langt, vått kyss. Hun frigjorde seg, det var som hun ikke ville vise at hun var blitt gammel.

Døren smalt igjen, jeg ble liggende forvirret, bestemte meg så for å be om unnskyldning, lukket kjolen og ordnet skjørtet. Trappene tok sin tid ettersom jeg ennå gikk i høye heler. Akkurat idet jeg skulle ringe på åpnet hun døren, stirret forbauset på meg, jeg stirret tilbake for hun hadde iført seg en femtitallskjole fra egen garderobe, blå og hvitstripete med brede slag rundt den dype, v-formede utringningen.

Vidt skjørt danset rundt mørkbrune nylonstrømpeben og mørkeblå sko med stiletthæler. Hun slapp meg inn på soverommet, var visst ikke ferdig med meg ennå og kysset meg på halsen. Jeg fanget leppene hennes og hun grep meg om livet. Vi snurret rundt hverandre til vi landet i jernsengen hennes. Den knirket da hun snudde meg rundt på magen og grep leggene mine slik at bena hang utenfor sengekanten. Hun løftet skjørtet mitt opp rundt livet og løsnet strømpebåndene slik at trusen min kunne dras helt av.

Jeg lå passiv og ventet på at hun atter skulle fingre meg men denne gang hadde hun noe helt nytt i hjelpemidler. I det store speilet over kommoden fikk jeg se at hun åpenbarte en latekstruse med påstøpt penis som pekte ut i rommet over min bare rompe. Hun styrte den inni meg stående på kne mellom mine skrevende hen og med stor erfaring skjøv hun den helt i bunn og trakk den nesten helt ut igjen. Jeg følte hver bevegelse og sukket for meg selv.

Hun hadde rullet meg rundt på rygg, jeg lå med hodet utenfor sengen, hvert støt med latekspenisen fikk meg til å stønne høyere enn knirkingen fra jernsengen. Hun fortsatte å ta meg i lang tid, nøt min smerte.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *