Sex og sex leker

Sex og sex lekerJeg er en go og bi jente på 25 år, av mine venner så beskrives jeg som en ærlig morsom jente med bein i nesa, som stiller opp for det jeg tro på uansett hva verden ellers synes. Vill du ha meg så får være glad i sport og lek, jeg er ikke den som sitter stille mens verden går meg forbi, jeg har mye jeg vill oppleve å gjøre før tiden renner ut… og la oss innse det.. vi blir ikke yngre akkurat.. noen av oss!! Jeg elsker sex og allt som har med det å gjøre, prøver gjerne nye ting, ikke bare en gang men flere ganger om… jeg vill ha en som er like glad i sex og sex leker som meg, men det vill ikke si at jeg stiller opp på allt, jeg har mine absoluter som aldrig vill skje. Lurer du på noe så er det bare å spørre meg, … jeg svarer så fort jeg kan, noe som tar litt tid innimellom ettersom jeg leser mye i forhold til eksamen, men vær tålmodig og du vill få svar… den som venter på noe godt venter ikke…. for lenge?… eller var det forgjeves? hummmmm Snille jenter kommer til himmelen, men jeg… jeg kommer så ofte jeg kan

Send Svar

8 comments

  1. Hei jeg heter Ole Marius jeg er en mann på 32år søker jente for sextreff i kveld er du intresert i det hvis du er det så ring meg på 92232632 hilsen Ole Marius

  2. Hei. Jeg er en gutt på 33 som bor like sør for Trondheim. Jeg vil gjerne treffe deg. Send meg en mail så snakkes vi.
    Håper å høre fra deg?

  3. Bor i Oslo området, og er veldig keen! 🙂 19 år! kik: renatostyle
    epost: renatoboss5hotmail.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *