Sexy jente på 45 år

Sexy jenteMini gangbang
Hei, jeg er ei sexy jente på 45 år som på fredag 2. april ønsker å knulle med mange unge friske generøse mannfolk (25 år-45 år)som holder seg bra. Maks. 6 personer. Dere kommer til meg på et sentrumsnært Oslo Hotell kl. 18.00, vi holder på i 2 timer. Hos meg skal du virkelig få valuta .

Jeg suger og knuller, og du må gjerne komme i meg så mange ganger du orker. Jeg elsker å få sæden i meg, så vi kjører uten kondom. Dette betyr at du er frisk og at du tør å sende meg ditt telefon nr. og bilde. Jeg er kresen og forlanger tlf. og bilde. Hvis du ikke tør å sende det, kan du glemme å svare denne annonsen. Håper vi sees på fredag da, jeg kan nesten ikke vente.

Send Svar

4 comments

  1. Hei.14år gammel ung gutt som er veldig ivri på sex.bor i Drammen så blir ikke stres å komme seg dit.ikke tenk at jeg er liten

  2. Jeg puler deg gjerne, flere ganger på rad 🙂
    Ser at jeg var litt for sein, men bare send en mail om du fortsatt er interessert.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *