Sexy stor rumpe

Sexy stor rumpeHei, er ei jente på 18 fra Stavanger området. Jeg er brunette, slank, sexy stor rumpe, store pupper og er helt renslig. Jeg liker alt fra Analsex,blowjobs,slikking. Jeg er en livlig sprek jente og mange stillinger kan jeg også.

Jeg søker en jente eller gutt / begge deler, som vil være med meg på et eventyr. Jenta skal helst være slank å deilig, fra 17-23. Gutten skal helst være atletisk og sexy. En sixpac skader ikke. Må være mellom 17-23 år. Sex eventyret mitt går utpå alle mulige stillinger, underholdning, og nytelse. Ta gjerne kontakt!. Legg til et bilde av deg selv, så jeg vet hvordan du ser ut.

Send Svar

16 comments

 1. Hei vi er et par , så vil prøve litt spenning, kjæresten min er på ferie nå, jeg er alene hjemme nå og kjeder meg, kanskje du konne hjelpt meg, har en stor deilig og harde, alltid godt humør og er sjarmerende. Ta gjerne kontakt [email protected] kan sende deg bilder og:)

 2. Er ute etter eventyr.
  Helt normal kropp.
  20 år
  Vil du enda ha et eventyr så send meg en mail 😉
  Er med på alt

 3. Kåt gutt på 20
  Vis du enda er intresert i eventyr ta kontakt.
  Er med på de meste.
  Kåt som faen.
  Holder til i rogaland.
  Håper på svart fort.
  Xxx

 4. ung erfaren moden velutstyrt mann på 23 er på utkikk etter eventyr og kink!
  Send mail hvis du lurer på noe, vil ha bilde eller lignende!

 5. Heisann! jeg er 18 år og bor i stv området.
  jeg er jomfru men desverre slank og 180 høy (tynn), men jeg er jomfru og vil veldig gjerne ha sex med deg. så ta kontakt om vi kan ha sex en dag!

 6. E fra Stavanger selv. Er du ennå interessert, svar meg så kan me utveksla kontaktinfo å se ka som skjer. Hvis du tør, så klart 😉

 7. Hey e 21 og ute etter eventyr. Trene en del så kan ta deg med en runde😉 Fra Stvg området så ta kontakt så kan me snakkes då

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.