Søker bifil eller lesbisk jente

Søker bifilHei! Uerfaren jente med utenlandsk (europeisk) opprinelse, 27 år, 60/165,søker bifil eller lesbisk jente i noenlunde samme alder for pikekos. Er samboer og foretrekker at typen min er tilstede uten at han nødvendigvis trenger å delta, men det er opp til deg. Du bør være noenlunde slank og gjerne uerfaren du også. Eller kanskje du er erfaren og vil lære opp meg? Hadde vært fint om du har litt humor og ikke tar deg selv altfor høytidelig. Hvis alt dette høres spennende ut til deg så ikke nøl, svar meg. Jeg garanterer at du ikke kommer til å angre. Klem og kyss

Send Svar

2 comments

  1. Hallo

    Mitt navn er miss Baraka Turkmani jeg er høy, kjekk, vakker kvinnelig perfekt kropp figur og sexy. Jeg så profilen din og var glad for å kontakte deg, jeg håper du vil være den sanne kjærlig, ærlig og omsorgsfull person som jeg har vært på jakt etter, og jeg
    har noe spesielt å fortelle deg om meg, så kan du kontakte meg direkte via min e-postadresse på ([email protected]) slik at jeg kan også sende mitt bilde direkte til deg.

    hilsen

    Baraka

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.