15 comments

 1. Hei,
  Jeg kan treffe deg. Jeg kjører bil og kan hente deg og kan ordne med alt på et hotell. Er en god og snill gutt som kan gi deg glede og fantasien som du gleder deg til 🙂 bare sende meg sms : [email protected]

 2. Hei. Jeg er en mann på 33 som bor like sør for Trondheim. Jeg vil gjerne treffe deg, det er mye vi kan finne på. Mail meg så snakkes vi.
  Håper å høre fra deg?

 3. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann på 56 som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna. Jeg er selvfølgelig sykdomsfri. Trener 3g i uken. Du får bilder om du svarer.

 4. Hei, ble ganske interessert i annonsen din. Jeg er en singel mann på 41 år som bor i Bergen og elsker sex. Er i grunn ute etter kos, og er sykdomsfri. Elsker sex uten kondom, og jeg elsker å tømme sæden min dypt inn i fitta til en kvinne. Er også åpen for trekant med en ekstra kvinne. Er 100% heterofil. Jeg er 177 cm høy og 115 kg. For mer info, ta kontakt med meg på epost-adressen [email protected]

  Mitt navn er Helge.

 5. hei anongsen di gjorde meg nyskjeri på deg lyst til å trefes? jeg er seriøs dirty gentleman håper du svarer med 🙂 kos og klem rolf 🙂

 6. Hei.dette er akuratt det jeg er ute etter også.er en mann i begynnelsen av 40 års fra Østfold??håper du tar kontakt så kan vi snakke litt sammens og finne på noe spennende?
  Du kan jo svare meg her eller sende Mail på [email protected].

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *