Søker flere gutter

Søker flere gutterJeg er en jente som søker flere gutter som vil kjenne på meg gjennom klærne og beføle meg og fingre med meg alle sammen samtidig mens typen min ser på. Mer enn det lover jeg ikke, det kommer an på hvordan stemningen blir og hvordan jeg i det hele tatt reagerer på så mange hender på kroppen min samtidig. Har aldri prøvd det før, så er litt nervøs og usikker, det skal jeg innrømme, men jeg har veldig lyst for det høres deilig ut og jeg kan forestille meg at opplevelsen er veldig sterk og opphissende. Jeg har ikke noe imot jentehender som tar for seg heller, så er det noen jenter der ute som vil være med, er det bare å bli med å tafse og klå.

Send Svar

13 comments

  1. Dominant mann på 32. 193 høy. Muskuløs. Jeg vil gjerne leke litt med deg. Kan også nåes på snap baas1234

  2. Hei jeg vil gjerne bli kjent med deg så kan vi utforske ting sammen. Jeg er en gutt fra stvg på 26 å som er knall ren? ikke nøl med å ta kontakt da… kan treffe deg når og hvor som helst..

    [email protected]

  3. hei kjekk snill man på 31 år fra valdres ,blir gjerne med på leken . har en fin stor kuk og låne til deg ,viss jeg får suge og slikke klitten din 🙂 åpen for alt mail meg :[email protected] så sender jeg bilder og mer info da:) snakkes

  4. Hei. Jeg har veldig lyst til å klå på deg/beføle deg. Ta kontakt så kan vi avtale nærmere hvor og når.

  5. Hei! Dette var veldig opphissende og jeg kunne godt tenke meg å delta. Er en snill og god gutt med varme hender og klar for å gi deg en deilig behandling 😉 Skriv til meg så sender jeg bilder og avtaler nærmere om du ønsker…

  6. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna. Du får bilder om du svarer.

  7. Har du fått oppfylt drømmen? Eg blir gjerne med om du ikkje det har, eller vil ha nye hender. Singel mann på 39 år med normal utsjånad.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *