36 comments

 1. Hei du er deilig . Jeg er en mann på 46 år som er steril å clean etter operasjon .
  Men jeg trenger mye sex å jeg er i kristiansand

 2. Hei, siter her alene og googlet i håp å finne noe spennende, så innlegg ditt, på Internett, håper du er våken nå å får meldingen, har blitt veldig veldig veldig, kåt.

  Hilsen
  unge gutt.

 3. Hei. Jeg er en oppeående sexy mann i midten av 30-årene som gjerne vil gi deg ei god stund eller flere. Bor sentralt i Oslo. Spørsmålet er hvor du holder til? Kan ikke du si hei på [email protected]? Håper vi kan ta en liten uforpliktende prat videre der 🙂

 4. Heisann!

  Nå står det ikke hvor du er, men om du skulle befinne deg i Kristiansand så er jeg veldig interessert! 🙂

  Er i midten av 20-årene, høy og slank – og godt utrustet. 🙂

  Ta kontakt på [email protected] 😉

 5. Bor i Sandvika og er gjerne med på dette! 19 år med erfaring og pleier å være ganske kåt generelt. er du interessert til en fun time, kik: renatostyle eller svar meg på epost: [email protected]

 6. Hei Lise.

  Gutt på 28 jobber og bor i Oslo kunne tenke meg å treffe deg vis dette er noe for deg, send meg en Mail så kan jeg sende deg bilder osv. Jobber service brangsjen jobber seine vakter. Gleder meg til å få ett svar fra deg?

 7. Hei søta! Velutstyrt mann 22 fra Oslo her! Absolutt interessert i å treffe meg! Lysten på mye kinky moro:) kanskje vi kan bli litt kjent gjennom en annen arena? Mail, snap, face e.l? Send meg en e-post! [email protected] :))

 8. Hei på deg☺ jeg kom over din profil å syntes den så bra ut☺. Kanskje du kunne tenke dig en mann på 53, som vet hvordan en jente skal behandles. Kontakt meg på 45459002.
  Håper å høre fra deg.?

 9. Hei er en ung mann på 22 som elsker å tilfredstille. Serriøs henvendelse, men kontakt meg på mail for bilder og mere info om du ikke allerede har fått nok 😛

 10. Hei der..
  En 42 år gammel mann her fra Hordaland.
  Er en som gir mye og liker lange forspill. Vet å nyte en dame til fulle. Elsker kvinnekroppen og vil svært gjerne treffe deg. Gi deg opplevelse utenom det vanlige. Og da gang på gang. Siden appetitten for sex er meeeeget stor…
  Vil du føle deg i himmelen ta kontakt da vel.
  [email protected]

 11. Hei, er du enda int i treff /kontakt:)?
  Jeg får mest glede av å stille opp for, og glede andre ? så om du vil slå av en prat for så å evt bli bedre kjent, så hadde det vært veldig koselig ?
  jeg er en 25 år gammel ung mann som holder til på sørlandet. Er 185 høy, 78 KG, blå øyne, brunt hår, med en normal/atletisk kropp. ?
  Hvis du kunne tenke deg det, så hadde det vært koselig med svar tilbake for å evt finne ut mer ?

 12. Frisinnede personer med et positivt syn på livet 🙂 jeg er en 30 år gammel ung mann som bor i Oslo, Jeg leter etter på damer som ønsker å ha koselig på dagtid eller kveld. Sikre på meg selv, alvorlig og ærlig. Er ikke redd for berøring, så for å se heisen som hender. Gjerne å åpene for det meste innen det sexuelle. Ta kontakt på meil. [email protected]

 13. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna.

 14. Hei på deg ☺ bli kjent med en mann på 45 fra Slemmestad?? Send en meld på 96233186 så får du bilder. Mvh Vidar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.