Vestfoldpar søker par

Vestfoldpar søker parVi er et Vestfoldpar i 40+ årene som søker par eller bifil mann i voksen alder (over 45 år) for vennskap og sex, hun er lysblond, søt, slank, han er mørkblond, kjekk, slank/kraftig. Vi har nyskjerrige barn i teenårene, så diskresjon må bli et must. Den/dere vi søker bør være bi og like å ta og føle det samme kjønn. Vi bor sentralt i Vestfold, og ønsker nye spesielle venner som vi kan utfolde oss sexuellt med. Sender du/dere et bilde er det et pluss, hei så lenge

Send Svar

12 comments

 1. Jeg liker det som dere skriver ☺. Jeg liker alt hva som har med sex å gjøre, liker å bli slikker anal mens jeg bore pikken inn i kona din musa eller anal.
  Kan treffe meg på 45469002. Ser frem til et hett møte med dere.

 2. Heisann. Høres spennende ut dette. Jeg er gjerne med. Sender gjerne bilder på Mail om det er interessant. Rober006hotmail.com.

  Robert

 3. Heisann, dette høres spennende ut. Jeg vil gjerne treffe dere begge. Jeg er 190 høy, kort mørkt hår med blå øyne, slank med 18 cm villig kuk. Elsker masse kos, sug og slikk. Er med på det dere har lyst til. Ta kontakt da vel.
  [email protected]
  Eller kanskje på skype, rober006

  Robert

 4. Hei jeg bor i Vestfold,liker det dere skriver,er58 og 100%frisk så ta kontakt så avtaler vi nermere jos .

  1. Hei, høres fristende ut. Er mann på 47 som er nysgjerrig på bi sex, men er uerfaren på det område. Et slank og frisk og litt usikker, men ta kontakt.

 5. Hei, er en mann på 44. bra kropp syntes jeg selv. Jeg har drømmer om ett par der jeg også vil smake på mannen, ha den i langt inni munn og kjenne det kommer i meg . At det er en dame å nyte også, må være deilig å være to på henne. Dette er en drøm jeg har hatt en god stund, mange deilige tanker rundt dette. Jeg har ei dame, men har ikke pratet med henne om at jeg ønsker å treffe noen, selv om jeg har sagt litt om mine drømmer. Jeg kjenner jeg blir kåt når jeg skriver til dere og håper jeg kan treffe dere for å finne ut og nyte dette som jeg kjenner virker veldig spennende. For bilder og slikt av meg, send meg en mail. Håper å høre fra dere. Jeg bor i Vestfold selv. [email protected]

 6. hei vi er et par fra vestfold, og ønsker å møte et eldre par. vi er 28 og 27..
  tlf: 92806675

 7. Hei. Jag er man på 57år og elsker suge kuk og slike fitta. Jag ser godt ut og er lett å omgås med. Jag har enorm sex lust og er kåt jemt. Jag sender bilder mitt tlf er 98322389 eller mail Matti [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.