Søkkvåt mandag morra

Mandag og jobb. En dårlig kombinasjon, men nødvendig. Jeg sitter her i butikken og tenker på hvordan helgen har vært. Jeg synes den har vært super. Jeg var kåt hele tiden og rett og slett dryppende våt konstant.

Egentlig husker jeg ikke så mye av fredag og lørdag, men at typen min tok meg bakfra i det bakerste hullet, husker jeg godt. Først ville jeg ikke, men så måtte jeg bare la ham få lov. Jeg angret ikke heller. Mens jeg pustet og peste, tok han meg bak og lekte med klitorisen min. Det gikk for meg så det kimte i kirkeklokker.

I dag har jeg et ømt og blått tannmerke på høyrearmen. Det er ikke så mye imot orgasmen i går, og den skal jeg fortelle om nå.

Roger ville sove mer da jeg våknet, så jeg stod opp, spiste og slappet av med en røyk. Da jeg var ferdig med det, kjedet jeg meg og gikk ut i stua og hentet strikkingen og et par «mannfolkblader». Selv om jeg er jente selv, liker jeg å se nakne kvinnfolk som plukker på seg selv og ser mot kamera med kåtskap i blikket. Jeg blir faktisk en smule kåt av å se på dem,

Jeg satte meg ned med strikketøyet og begynte å lese. Jeg leste og strikket intenst en stund. Men så kjente jeg den deilige følelsen av kåtskap og opphisselse i underlivet. Jeg slapp strikketøyet og åpnet morgenkåpen helt. Jeg så ned på den barberte musa mi, stakk en finger inn i det våte hullet og fortsatte å lese.

Knappen min fikk sin fortjente behandling mens andre folks sexhistorier svirret inni hodet mitt. Det var godt det jeg gjorde med meg selv. Men jeg ville ha mer, for nå var jeg kåt med stor K.

Jeg gikk ut på soverommet, slapp morgenkåpen i gulvet og la meg sammen med Roger. Jeg kysset ham til han våknet.

Da sa han: – Er du kåt?

Jeg svarte med å gi ham et hett og vått kyss. Så tok jeg hånden hans og førte den ned til våte musa mi.

– Vil du kjenne at han glir inn og ut, spurte Roger hest.

Om jeg ville?! Jeg nikket, og han la seg over meg, lot pikken gli sakte inn i meg og begynte å huske med rumpa. Det var godt, men ikke godt nok.

Roger stoppet et øyeblikk og strakte bena mine oppå skuldrene sine. Så jukket han, hardt og lenge. Kuken hans kjentes enormt stor ut nå, og jeg følte at det var like før jeg skulle eksplodere.

Roger jukket og jukket, og jeg kom for fulle mugger. Hender og hode dovnet vekk, og jeg pustet tungt. Roger stod på ennå. Plutselig trakk han seg ut og sprutet deilig, varm sæd utover magen og brystene mine. Jeg skalv og pustet tungt, og bedre ble det ikke da han smurte sæden utover kroppen min. Jeg trodde jeg skulle bli gal, og nå var jeg blitt steinkåt med stor S.

Roger satte seg på knærne i senga, og jeg langet etter. Jeg satte meg over skrevs på kneet hans og begynte å gni musa mot det. Hendene mine fløy som i panikk over kroppen hans.

– Roger, jeg må få mer, sa jeg andpustent. Jeg gned og gned.

– Sug meg!

Jeg så på ham og hev meg over kuken hans og slikket og suget som om den skulle være en softis som holdt på å smelte. Men så måtte jeg ha mer inni meg igjen. Jeg vred meg frem og tilbake i senga og endte på låret hans. Jeg var våt, kåt og desperat etter kuk.

– Legg deg på magen!

Endelig skulle jeg få mer! Jeg la meg villig på magen og spriket med bena. Roger gav på det han var mann for. Han pulte meg til jeg ble liggende i ro etter å ha klypt puter og bitt i lakenet. Det var som å våkne etter en spennende og deilig drøm.

Han satte seg opp og spriket med bena slik at jeg kunne legge meg på magen mellom dem med hodet på magen hans. Den deilige kuken hans var ildrød og utslitt. Jeg reiste meg litt og kysset den.

Så sa jeg: – Når du er opplagt igjen, skal jeg gjøre det slik at du får det godt. Jeg er for resten fortsatt kåt, Roger.

– Å nei, det blir nok ikke noe mer på deg på en stund, svarte Roger og pekte på lillegutt som hang som et slakt. – Og så må du slutte å lese mannfolkblader!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.