Søt jente søker jenter/gutter/par til deilig kos

Jeg er en søt jente på snart 26år, som for tiden er singel. Jeg er veldig glad i sex, og vil gjerne prøve ut nye ting. Jeg er 1.69cm høy, og veier 61kg. Jeg har langt brunt hår, og nøttebrune øyne. Slank og veltrent. Liker å holde meg i form. Jeg håper at du som leser dette er seriøs, eller så kan du la være å svare. Jeg ønsker å få kontakt med jenter og gutter, hver for seg eller hvis dere er par. Jeg håper vi kan finne på mye koselig og godt sammen 😉

Jeg liker å utforske, men SM og lignende er ikke helt min stil 😉 Synes du at dette høres spennende ut? Det håper jeg. Dette er første gang jeg prøver en annonse, så jeg er veldig spent! Nok en gang, håper du er seriøs! Frisk og sykdomsfri er en selvfølge! Du må sende med bilde! Mange spente klemmer fra Charlotte

Send Svar

8 comments

  1. Hei
    Ønsker gjerne å komme i kontakt med deg. Hvor holder du til?
    Legg meg til på snap for bilder, nicki_loop

  2. Hei;) 😉
    Vi har lyst til å dele fantasier med deg.. Kose og nyte, Real_sweet2020 på snap, legg oss gjerne til..

  3. Hei, jeg har veldig lyst til å komme i kontakt meg deg. Du ser utrolig pen ut, og jeg vil gi deg det du ønsker. Ta kontakt med meg på tlf eller send SMS til 40073834 så skal vi få det deilig sammen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *