Treffe en mann

Attraktivt par
Godt gift par tilbyr deilig massasje som kan etterfølges av diverse leker. Forutsetningen for at det blir deg som får oppleve dette er at du vil skjemme oss grundig bort. Her snakker vi om dining and wining, leketøy etc. Treffes på bar eller restaurant og fortsetter på hotell. Vi er seriøse og til å stole på. Ønsker kun å treffe en mann, som hvis kjemien stemmer kan bli vår helt spesielle venn. Vi er begge rene, pene og ordentlige. Sykdomsfrie og diskre.

Send Svar

2 comments

  1. Hei,
    dere hørte ut som et spennende par som jeg gjerne vil treffe og bli bedre kjent med. Først litt om meg selv: Jeg er en normalt oppegående fyr som tilrettelegger for at det seksuelle skal få stor plass i livet mitt. Det betyr riktignok ikke at jeg ligger rundt. Å møte dere vil være en helt ny opplevelse. Jeg interesserer meg for massasje og har lekt litt med tantra. Leketøy av forskjellig art er alltid en vinner. Jeg liker generelt å leke med det seksuelle. Det skal være moro!:) Jeg verdsetter diskresjon og liker at dere er seriøse. Ellers tar jeg godt vare på kroppen min også.
    Jeg vil gjerne bli kjent med dere for å se om vi har kjemi så send meg gjerne en epost på [email protected] dersom noe av dette hørtes interessant ut, og dere vil høre mer om meg. Jeg vet jeg vil høre mer om dere og ser i så fall frem til det.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *