Ung lekker jente

Ung lekker jenteUng lekker jente – søker meget spesielle herrer
Ung norsk jente søker etter meget eksklusive herrer Jeg er 165cm høy, slank, halvlangt mørkt hår og er ellers meget lekker. Jeg er en ung norsk jente som søker etter dere meget eksklusive herrer som har spesielle drømmer som dere gjerne vil oppleve sammen med meg. Kanskje du drømmer om å treffe en streng jente som kan gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

Søker også etter menn som liker å kle seg som damer. Kanskje du trenger opplæring i klesstil, makeup eller annet. Om dette er noe for deg – send da en mail til meg og beskriv hva du vil oppleve / drømmer om . Dersom ditt svar faller i min smak – får du et svar fra meg med beskjed om videre kontakt. Hilsen

Send Svar

5 comments

  1. Hey
    Gutt på 18 år som vil møte deg. Slt du har skrevet der faller i min smak.

    Så jeg vil ta kontakt med deg privat på min mail: [email protected]

    Jeg vil veldig gjerne lære meg å kle meg ut som en dame riktig. Samtidig som vi koser oss sammen 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.