Utforske sexlivets gleder

Utforske sexlivets glederVi er et par på 33 og 38 år fra Vestfold.  Han er 192/85 blå øyne og mørkt kort hår. Vi er begge glattbarberte. Vi søker etter et par eller en jente som vi kan utforske sexlivets gleder sammen med. Vi har ingen erfaring, men vil gjerne ha det. Hun drømmer om to menn samtidig, og å utforske jentesex. Han har som de fleste gutter drømmen om to jenter. Han er heller ikke redd for gutter. Håper det er noen seriøse her som vil ta kontakt med oss. Vi er en del ut og reiser, så alle kan ta kontakt. Venter spent på svar

Send Svar

4 comments

  1. Hei! Ta kontakt, gutt, 23 år. Med på det meste. Vi kan snakke mer etter første kontakt er tatt! 🙂

  2. Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med par for å gi dama orgasme. Vi begge kan knulle henne. minst like viktig å tilfredsstille dama som å bli tilfredsstilt. Vil du ha kontakt med meg så MÅ du sende e po st direkte til feliek54(krølalfa)g/m/a/i./c/o/m ta vekk alle / . Jeg søker par som jeg kan treffes av og til for hemmelig kose og sex. Min 17 cm lange trenger å komme i klem av og til. Den er normalt veldig villig. jeg vil at vi slikke, suge kose med hele dama og gjøre mye for at hun blir tilfredsstilt. Elsker lange deilig tungekyss. Viktig for meg at du nyter mist like mye som meg. Jeg vil behandle deg diskret. Du bør bo i eller nær Vestfold. skype lik feliek54 mail lig [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.