Bind meg – elsk meg

Uforsiktig som jeg hadde vært med drikkevarene, sovnet jeg på en heller fuktig fest hos noen som jeg aldri hadde truffet før. Det hadde vært en slags venners vennefest og det var to gutter som delte det store huset vi var i.
Det var helt mørkt da jeg våknet, og først trodde jeg at jeg hadde en drøm, eller heller kanskje et mareritt, for det kjentes ut som om noen holdt på å binde meg fast til ett eller annet. Jeg bråvåknet og konstaterte at det faktisk var tilfelle. Jeg bannet høyt og ropte på hjelp mens jeg spurte hva de holdt på med, for jeg kjente at det var flere enn en.

Jeg hørte en rå latter som samtidig sier at jeg trenger ikke å rope for det er ingen som kan høre meg allikevel – dessuten har de ikke tenkt å gjøre meg noe vondt. De skal bare leke litt med meg, og selv om jeg nå ikke kan røre på meg og er bundet fast med armene over hodet til det som mest sannsynlig er hodegjerdet på en seng, er jeg med ett ikke redd lenger.

Jeg prøver forsiktig å røre litt på bena, men det er en som sitter over føttene mine og holder dem fast.

Det er tydeligvis nytteløst å protestere. Jeg er fanget. Det gjør ikke lenger vondt noe sted og jeg kjenner en merkelig følelse av spenning og kåthet bre seg i kroppen. Jeg tenker fort med meg selv at jeg sannsynligvis er minst like pervers som de to som har tenkt å leke litt med meg. For de var bare to. Jeg føler meg forsvarsløs og det er litt ydmykende, men samtidig så er det svært opphissende. De har kledd av meg alt tøyet før de bandt meg fast, og jeg lurer egentlig på om de kunne ha hatt noe i en av drinkene mine siden jeg hadde sovet så hardt. Det raser mange tanker gjennom hodet mitt om hva de kan finne på å gjøre, men jeg tør ikke å spørre om noe. Bena mine blir sluppet for et kort øyeblikk, men bare for å bli spredt ut til siden og bundet fast igjen. Jeg kan kjenne hendene til dem begge to over hele kroppen, og jeg nyter det.

De stryker forsiktig og berøringene er så varsomme og i vill kontrast til den heller brutale frihetsberøvelsen.
En munn legger seg over det ene brystet mitt, kysser og småbiter lett i en stiv brystvorte mens det andre brystet blir knadd av ikke mindre enn to hender samtidig. Jeg kan ikke annet enn å stønne høyt og da spør de om jeg har det vondt og om jeg fortsatt vil rope om hjelp. Brått kjenner jeg en hånd mellom bena og flinke fingre sprer de allerede fuktige rosa leppene mine.

Jeg lukker øynene og er ikke det spor redd lengre fordi jeg forstår at det de har tenkt å gjøre antageligvis vil bli like deilig for meg som for dem.

En finger finner vei inn i meg og vider meg ut. Han bruker fingeren sin som en forsmak på den stive pikken som ligger fastklemt inntil den ene hoften min. Jeg nyter det virkelig nå og jeg klarer ikke å ligge stille selv om jeg er bundet fast. Plutselig kjenner jeg en hånd til mellom bena mine og en frekk finger leter seg frem til det bakerste hullet mitt. Han trenger så vidt inn og holder den rolig helt til jeg presser baken min ned og den glir litt lenger inn. Hendene og leppene deres er over alt og innimellom kjenner jeg hvordan de stive pikkene deres dasker borti kroppen min på forskjellige steder. Alt flyter sammen, hender, munner og berøringer, jeg skriker ut min første orgasme og de skjønner at de kan løsne repene uten at jeg vil gjøre noe forsøk på å rømme.

Snart har jeg en pikk i munnen som jeg suger nesten febrilsk mens den andre har trengt inn i fitta mi bakfra. Jeg suger og biter i den sprengeferdige pikken helt til han plutselig holder hodet mitt fast og dytter den så langt ned i halsen min at jeg holder på å kveles. Han pumper sæden inn i meg, og jeg har ikke noe valg, jeg må svelge.

Jeg nyter følelsen av han som gjennomborer meg bakfra og jeg beveger meg i takt mot hoftene hans. Hardere og hardere helt til jeg på nytt kjenner orgasmen bre seg. Jeg kan samtidig kjenne rykningene i pikken til han bak meg og den spruter lenge inn i meg mens jeg skriker ut min egen vellyst.

Svette blir vi liggende stille alle tre og guttene er svært så annerledes i oppførselen sin nå. De ber nesten om unnskyldning for at de nærmest har voldtatt meg, men jeg bare ler og spør om det var alt de hadde å by på. Fortumlet spør de om jeg vil ha mer og det vil jeg, men den historien tar jeg en annen gang.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.