Bind og knull meg

Bind og knull megDeilige lodne velour pledd og fitte!!!
søker menn gutter med mange deilige velour pledd fang meg bind og knull meg. Elsker å ligge på et velour pledd bundet kneblet kna pleddet mens jeg voldtas i alle hull . Send meg en mail hva som du har lys til så tar jeg kontakt, om det tenner meg En mann eller flere vil gjerne tass av mange kukk i alle hull deilig og mange loddne pledd. Da er jeg slaven deres knull meg tiss meg i munnen med på alt knull meg med det som du vil. men jeg skal helle tiden bli kjærtegnet med pleddet på klitten puppene og ansiktet. sprutt meg full av deilig sæd. og knull meg igjen i neste hull. Er bi så gjerne ta kontakt jenter også. Sykdomsfri og diskresjon loves og kreves.

Send Svar

14 comments

 1. vil gjerne bli bedre kjent med deg;) annonsen din frister og høres ut som om vi kan få det hyggelig;)

 2. Hei vennen. Er veldi interesser. Jeg kan gjøre alt du vil ! Jeg er kommer fra Tanzania Afrika. Jeg håper få positiv tilbakemelding .

 3. Hei,
  Jeg fant annonsen din og håper nå veldig på at du tar kontakt for å kunne avtale et evt møte. Jeg er seriøs og vil definitivt ikke kaste vekk tiden din-

  Mvh
  Jan

 4. Hey
  Er en gutt på 18 år som vil gjøre alt med deg 😉

  Har så lyst til å gjøre alt du ber om uansett hva det skulle være.
  jeg kommer selvfølgelig til å binde deg å knulle deg hardt.

  Om du vil ta kontakt med meg sånn at jeg kan fortelle deg resten av hva jeg vil gjlre med deg. Så ta kontakt med meg på mail: [email protected]
  så skal jeg fortelle deg alt om hva jeg vil gjøre med deg 😉

 5. Har en fantasi om å binde deg og voldta deg. Vi kan avtale sted eller du kan stille deg til disposisjon hos meg.. Hvis du tør. Mann 32.193 høy og muskuløs. Snapchat Baas1234

 6. kuult:) mail meg hvis du er nysgjerrig på meg:) så kan vi veksle bilder og prate og prøve å få til noe;)

 7. Gutt på 22-år jomfru, er veldig kåt så kan ta så voldta deg i alle hull eventuelt med og uten bind. 47160877

 8. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna. Jeg er selvfølgelig sykdomsfri. Du får bilder om du svarer.

 9. Jävlar vad jag hade knullat dig i fittan i röven i munnen fan vad skönt det hade vart att få pissa dig långt ner i halsen jag blir så kåååååt

 10. Høres fint ut, å pakke deg inn i pledd og trenge inn i deg. Kanskje bytte litt mellom hullene. Og tisse i deg, herlig!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *