Bundet og knullet

Bundet og knulletVil tvangspules av menn!
Er det noen som vil binde meg ? Elsker å bli bundet og knullet rått av en gjeng med menn. En kuk i hvert hull er bare så deilig. Men er du alene om å ha lyst til å binde meg så er det ok det også bare du voldtar meg skikkelig mens jeg er bundet. Send meg noen ord hva som du kunne ha lyst å gjøre så svarer jeg med tid og sted hvis det faller i smak.

Send Svar

16 comments

 1. vil gjerne bli bedre kjent med deg;) annonsen din frister og høres ut som om vi kan få det hyggelig;)

 2. Hey
  Er en gutt på 18 år som vil kose seg med deg.

  Har så mange ideer til hva jeg skal gjøre med deg. Men det vil jeg ta privat. Så om du kan sende meg en mail med din mail adresse. Så skal jeg fortelle deg alt som jeg vil gjøre med deg.

  Min mail adresse er: [email protected]

 3. Kan binde deg i forskjellige posisjoner og få gjennomført ett godt og hardt knull i alle hull, er i et forhold men håper vel det ikke stopper deg hehe.

 4. Er en 18 år gammel gutt som kan hamre deg løs med mine fantasier, har billappen så ikke noe problem for å kunne kjøre
  Kontakt meg!

 5. Jeg hadde elsket å binde deg fast og pule deg så hardt at du sliter med å sitte og gå dagen etter!! Elsker røff sex! Jeg er 23 år fra Fornebu! Kontakt meg på Mail om du er i interessert:)

 6. Hvis dette fortsatt gjelder vil jeg veldig gjerne ha en mailadresse eller noe, så skal jeg fortelle deg akkurat hvordan jeg har lyst til å gøre dette, fikk mange spesifikke tennende ideer når jeg så ditt deilige bilde!

 7. Hei. Er en 201 cm høy og 106kg tung gutt på 26 år. Jeg er med på ALT du vil. Håper hullene dine er klare for 23 cm.. send meg mld om intr.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.