Bundet og knullet

Bundet og knulletVil tvangspules av menn!
Er det noen som vil binde meg ? Elsker å bli bundet og knullet rått av en gjeng med menn. En kuk i hvert hull er bare så deilig. Men er du alene om å ha lyst til å binde meg så er det ok det også bare du voldtar meg skikkelig mens jeg er bundet. Send meg noen ord hva som du kunne ha lyst å gjøre så svarer jeg med tid og sted hvis det faller i smak.

Send Svar

21 comments

 1. vil gjerne bli bedre kjent med deg;) annonsen din frister og høres ut som om vi kan få det hyggelig;)

 2. Hey
  Er en gutt på 18 år som vil kose seg med deg.

  Har så mange ideer til hva jeg skal gjøre med deg. Men det vil jeg ta privat. Så om du kan sende meg en mail med din mail adresse. Så skal jeg fortelle deg alt som jeg vil gjøre med deg.

  Min mail adresse er: [email protected]

 3. Kan binde deg i forskjellige posisjoner og få gjennomført ett godt og hardt knull i alle hull, er i et forhold men håper vel det ikke stopper deg hehe.

 4. Er en 18 år gammel gutt som kan hamre deg løs med mine fantasier, har billappen så ikke noe problem for å kunne kjøre
  Kontakt meg!

 5. Jeg hadde elsket å binde deg fast og pule deg så hardt at du sliter med å sitte og gå dagen etter!! Elsker røff sex! Jeg er 23 år fra Fornebu! Kontakt meg på Mail om du er i interessert:)

 6. Hvis dette fortsatt gjelder vil jeg veldig gjerne ha en mailadresse eller noe, så skal jeg fortelle deg akkurat hvordan jeg har lyst til å gøre dette, fikk mange spesifikke tennende ideer når jeg så ditt deilige bilde!

 7. Hei. Er en 201 cm høy og 106kg tung gutt på 26 år. Jeg er med på ALT du vil. Håper hullene dine er klare for 23 cm.. send meg mld om intr.

 8. Hei?er en sexuell frustrert gift mann på 44 som er ute etter noe nytt innen det seksuelle.og det virker som du er ganske vill,så det interresserer meg.jeg kan gi deg det fu vil og litt til??
  [email protected]

 9. Hei?er en seksuelt frustrert gift mann på 44 [email protected] virkelig vil gjøre slt for å tilfredsstille deg?send meg en mld.så kan vi veksle bilde og bli bedre kjent.og det viktigste er at jeg kan komme å gi deg det du trenger?

 10. hei, jeg er veldig villig til å hjelpe deg. mann på 18 år, ganske sterk og 183cm høy, kan gi deg røff anal, oral og vanlig sex, knulle trynet ditt, og røffe deg opp skikkelig. Ta gjerne kontakt [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *