Black & White = super sex

Svart og hvit til tross – eller kanskje nettopp derfor: mitt forhold til Mette var fantastisk. I senga – og mange andre steder også – hadde vi mang en fantastisk stund.

En dag jeg kom hjem fra jobb, lå Mette og solte seg på terrassen. Hun solte seg naken. Brystene som var middels store og faste, var blitt gyldenbrune. Også ellers på kroppen var det blitt en fin farge.

– Du er vakrere enn noensinne, sa jeg og trakk henne opp.

Jeg klemte henne inntil meg, og Mette begynte å le. Latteren var hennes særegne kåte latter.

– Det var på høy tid at du kom hjem. Jeg har vært kåt lenge. Tenkt på den stive, svarte pikken din. Du skulle ha visst hvor kåt en blir av en liten bris rett på fitta, sa Mette mens hun klemte underlivet mot meg.

Hendene hennes klemte hardt på baken min. Mette slapp meg unna og befalte: – Gå inn og kle av deg!

Den ordren der ville jeg ikke nekte å utføre, så jeg gikk inn. Jeg kjente det kriblet i pikken. Jeg var rask med å kle av meg og gikk ut til en ventende Mette. Mette hadde lagt seg på plenen, og jeg gikk mot henne med en halvstiv pikk.

Mette stod på knærne og ventet utålmodig. Da jeg var innenfor rekkevidde, grep hun tak i pikken og dro meg mot henne. Hun åpnet munnen og fikk pikken innenfor. I munnen hennes stivnet pikken raskt. Mette hadde fått ganske god øvelse i å suge i løpet av den tiden vi hadde vært sammen. Selv om Mette suget meg ofte, var det like deilig hver eneste jævla gang.

Mettes pust var blitt ganske tung, og av erfaring visste jeg at hun var våt i fitta. Jeg trakk pikken ut av Mettes munn og la henne på ryggen nede på plenen. Jeg krøp ned mellom lårene hennes og bøyde dem til siden. Før jeg gikk direkte på målet, begynte jeg å kysse og stryke lårene hennes. Det pleier alltid Mette å sette pris på.

Da munnen og tunga fant veien fram til fitta, var den god og våt. Mette begynte å stønne straks jeg var kom-met nær med munnen. Det var tydelig at Mette var ekstra kåt i dag, for hun har sjelden ligget så urolig. Hun klemte lårene over hodet mitt og prøvde å presse fitta inn i munnen min.

– Du er så deilig, stønnet hun.

Pusten hennes var tung og kort. Jeg stakk en finger inn i rumpa hennes og hadde en hånd på stive brystknopper. Pikken min var så stiv at det verket der den lå presset mot gresset.

– Kom igjen! Sug meg hardt, fikk Mette sagt. Jeg presset munnen hardt mot fitta og prøvde å presse tunga lenger inn. Jeg holdt på slik et par minutter til før jeg sluttet.

– Nei, faen, ikke slutt! Sug meg, din jævel, skrek Mette.

Men jeg sa nei. Mette prøvde å ta tak i meg, men jeg gled unna før jeg på ny gikk ned mellom lårene hennes. Denne gangen lå vi på høyde, pikk mot fitte og bryst mot bryst. Mette tok tak i pikken min og siktet mot målet. Fitta var så klissvåt at pikken min gled lett inn. Jeg presset pikken halvveis inn og tok den ut igjen for å erte henne før jeg på ny satte den inn igjen. Men nå presset jeg pikken helt til bunns.

Jeg lå på albuene for å komme i skikkelig kontakt med Mette. Jeg kjente at kreftene hennes presset mot overkroppen min. Jeg førte pikken inn og ut av Mette. Hun jukket imot og fulgte mine bevegelser. Hendene hennes strøk meg over hodet, ryggen og baken. Hun klemte fingrene mot ballene mine og klemte lett rundt pikkroten.

Vi var gale av begjær begge to. Bevegelsene våre ble raskere og raskere. Pusten ble kortere og tyngre, nærmest hikstende. Kjønnet hennes strammet hardt om pikken. Det var en ubeskrivelig følelse, som om vi var i himmelen. Hendene til Mette var nå stoppet ved rumpeballene mine, der hun hadde et fast grep. Vi fortsatte å jukke, og jeg kjente at jeg var i ferd med å komme.

– Det går snart, skrek Mette.

Jeg økte takten. Mette beveget seg ekstatisk mot meg. Hun var helt ute av kontroll. Det gikk for meg. Jeg fortsatte å støte mot henne og pumpet henne full med sæd. Mette skrek til og boret neglene inn i rumpeballene mine. Jeg merket ingenting. Følelsen og gleden av å være inne i hennes fitte som rykket til og melket meg tom for sæd, var mye sterkere.

Etter at det hadde roet seg ned, fikk jeg snudd oss slik at jeg ble liggende under henne. Pusten vår var fortsatt tung, kroppene klamme og våte av svette. Vi ble liggende slik en god stund, uten å bevege oss eller si noe. Pikken var fortsatt inne i hennes våte og varme fitte.

Jeg døset av og merket ingenting før det begynte å bli kaldt. Kroppen min var fortsatt klam av svette, og da det begynte å blåse litt, ble det kjølig. Pikken var nå glidd ut av Mettes fitte. Jeg fikk vekket Mette, og sammen gikk vi inn.

– La oss dusje sammen, foreslo Mette.

– God idé, kom igjen, repliserte jeg.

Jeg gikk inn i dusjen og fant fram til riktig temperatur på vannet mens Mette gikk for å hente håndkle. Da hun kom tilbake, begynte vi å såpe inn hverandre. Mette var spesielt nøye med pikken min, og hun såpet den skikkelig inn. Med den behandlingen tok det ikke lang tid før pikken ble stiv igjen. Jeg på min side var ekstra nøye med brystene og fitta. Ganske snart var Mette blitt kåt igjen.

– Kom og sett deg på toalettskålen, sa Mette.

Jeg gjorde som hun sa. Mette satte seg opp på meg og tredde pikken inn i fitta. Mette heiste seg opp og ned. Jeg begynte å slikke og suge fitta hennes. Takten var etter hvert blitt raskere, og pusten tyngre. Etter en kort stund skrek Mette til. Jeg jukket imot, og etter en kort stund fikk jeg en ny utløsning. Det lille som var igjen av sæd, ble presset ut. Etterpå ble Mette sittende tungt oppå meg før hun reiste seg opp. Vi frotterte hverandre.

Resten av kvelden ble det bare kosing. Vi gikk nakne rundt i huset, og dette er bare en av de tusen deilige stundene jeg hadde med Mette.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *