Blitsen gir meg orgasme

På innsiden av lårene er jeg klissvåt et godt stykke nedover. Kjønnssaftene renner ut av meg.

Zjutt! Zjutt! Blitsregnet lyser opp rommet. Tre fotografer står med hvert sitt kamera og knipser i vei. Jeg hører de dumpe lydene fra lukkeren som går, og zjuttene fra de kraftige blitsene på toppen av fotografiapparatene. Jeg ligger i fosterstilling og bare kjenner på hvordan fitta lever sitt eget liv. Den trekker seg sammen i spasmer og gir meg en utrolig nytelse.

På innsiden av lårene er jeg klissvåt et godt stykke nedover. Kjønnssaftene renner ut av meg. Musa er som en stor nerveklump. Klemmer jeg lårene sammen, går det for meg. Og nå klemmer og klemmer jeg, uten å gjøre noe aktivt for det. Det kommer av seg selv. Ordet er det eneste riktige for det som skjer med meg nå. Kommer.

– Sett rumpa ut, hører jeg den ene av dem si. Jeg gjør det. Hoftepartiet blir liggende mot gulvet der luftstrømmen fra en vifte passerer. Jeg kjenner at noen av hårene mine der nede beveger seg, og en sval tunge av kjølende luft stikker inn mellom fitteleppene. Nå begynner jeg å skrike. Himmelen dumper ned i hodet på meg. Stjerneformasjonene omdanner seg til pikker. Store, stive og lystne pikker. Så blir det svart.

Mens bevisstheten langsomt vender tilbake, forsøker jeg å telle over hvor mange orgasmer jeg har fått i løpet av dagen. Det må være tolv, minst. Nei, tyve.

Den første fikk jeg allerede da jeg satt i sofaen i kjellerstuen, dit jeg hadde invitert fotografene. På forhånd hadde jeg ruslet rundt en times tid i morgenkåpen, uten noe under. Striper etter undertøyet skjemmer bildene. I dag ville jeg være perfekt. De kom presis. Alt da de monterte utstyret, fikk jeg den første. De testet blitsene. Lyset og lyden var nok.

Jeg hadde gått og vært kåt siden jeg våknet, ja jeg våknet faktisk helt gjennomvåt der nede. Visste hva som skulle skje denne dagen. Likevel greide jeg å holde fingrene unna det fuktige skjødet, som sto halvåpent formiddagen gjennom til guttene ringte på. Deretter foldet det seg helt ut.

De ble enige om en kanonåpning. Jeg lå på gulvet med bena til side. De hadde fri innsikt til hver millimeter av fitta. Og så trykket de på utløseren på likt. Blitsen lynte – og lysglimtene forsvant inn i meg, slikket fitta mi i superhastighet og varmet opp hele organismen.

Jeg begynte å jukke med hoftene. Helt ufrivillig. Bare måtte.

Siden fortsatte det. De ba meg klemme på puppene mine. Brystvortene mine var stive og ømme, og det føltes som varme lepper la seg om dem da jeg klemte dem mellom fingertuppene. I hodet mitt så jeg meg selv suge alle de tre. Så sæden sprute ut av dem på likt og renne nedover ansiktet og halsen min. Dekket av deres kåthet på meg.

Siden tok de hundrevis av bilder hver. Hver gang blitsene smalt ble jeg litt mer kåt. Helt til jeg nådde et punkt hvor det ikke var mulig for meg å bli kåtere. Da kom jeg voldsomt. Jeg ble mettet for en stund, før kløen der ende økte i styrke og det gikk mot en ny syklus.

Kåtere går det ikke an å bli. Nå som jeg ligger her og forsøker å samle krefter, vet jeg at jeg har timer bak meg i orgasmens paradis. Det beste er at dagen ennå ikke er over.

Jeg hører de sier noe til hverandre. Ler. Jeg smiler og sier at de kan gjøre hva de vil med meg. Straks står de nakne foran meg, med de store, glinsende pikkene vippende opp. Den ene går ned og legger seg på siden bak meg. Han skyver meg over på siden og presser seg inn i nummer to. Det har jeg aldri forsøkt. Normalt ville jeg ha protestert, men i dag føles alt riktig.

Kuken hans presser analåpningen ut, og jeg merker at han glir et stykke inn. Der blir han liggende stille en stund, før han begynner å pule meg forsiktig.

Den andre legger seg foran meg. Han stikker den inn, og den glir inn som kniv i varmt smør. Nesten ingen motstand, så kåt er jeg. Jeg kan kjenne kukhodene deres tydelig. De småknuller til hodene deres møtes på hver sine av veggen mellom rumpa og kjønnet. De begynner å bevege seg ganske smått. Runker på en måte hverandre med å gni kukhodene mot hverandre.

Den tredje går ned på kne og stapper den svulmende kuken inn mellom leppene. Jeg åpner munnen og tar i mot. Han kommer straks. Som på signal kjenner jeg sæd fylle analåpningen min, og kjenner at kuken i kusa plutselig stivner til ekstra – før det pumpes glovarm, flytende kuk inn i skjeden.

Dette er min store sexfantasi. Jeg kommer neppe til å få den oppfylt. Men jeg kunne ha lyst til å prøve noe av det. For kameraer gjør meg litt kåt. Og når blitsene fyres av, blir alltid fitta mi fuktig og varm…

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *