En badenymfe til en våt kvinne

Hei, jeg er en 28 år gammel kvinne fra Hålogaland. Er forfatter og så heldig at jeg faktisk kan leve av det jeg skriver, hvilket ikke er alle forunt. Jeg er gift og har to barn. Det jeg skal fortelle om fant sted rett før jul i 04. Jeg velger å fortelle denne sanne historien på den måten jeg kan best – som en fortelling:

Dampen innhyllet henne. Jeg bare så vidt ante de mørke ringene rundt brystene i sløret av det kokhete vannet som styrtet ut av dusjmunnstykket. Jeg lurte på hvordan hun greide å stå under så varmt vann. Noen øyeblikk senere fikk jeg svaret.

– Har du noe shampoo å låne bort? Stemmen var stakkato og brøt på finsk. Jenta var sikkert oppvokst i en gloende varm sauna. Jeg snudde meg og smilte til henne og nikket, før jeg vendte meg mot veggen igjen, som jeg bruker å når jeg er på den offentlige svømmehallen.

Hun kom dryppende våt over gulvet, og tok i mot shampoflasken. I det samme gled hun på det glatte gulvet, og rakte frem armen for å holde seg fast i meg. Hånden ble liggende mot hoften min. Det var nok til å starte en brann i meg.

Brystvortene mine stivnet, og hun somlet lenge nok til å oppdaget det. Hun smilte igjen. Det blonde håret hennes lå glatt om hodet. Håret var blitt mørkere under vannet. Hun ruslet tilbake til båsen sin med spenstige, raske bevegelser. Den faste jenterumpa vrikket forførerisk på seg.

I det øyeblikket var jeg glad jeg sto under dusjen. Jeg skrudde på kaldtvannet for å gi de stive vortene mine et alibi, lukket øynene og krøket meg sammen. Et kort minutt senere kjente jeg kroppen hennes støte mot min. Hun krøp helt inn i båsen og hutret. Det var et spill, og jeg ble med på leken. På et øyeblikk var armene og bena våre filtret inn i hverandre. Jeg kjente de små puppene presse mot ryggen, og under liksomkampen gled den ene hånden hennes inn mellom bena mine.

Jeg gjorde ikke noe forsøk på å få den vekk. Tvert i mot sluttet jeg å vri på meg for at den skulle bli liggende der. Hun tok poenget umiddelbart. En fingertupp gled forsiktig inn mellom kjønnsleppene mine. Kroppen min tok over styringen fra hjernen – som sendte ut alle mulige varselssignaler mellom lystimpulsene. Å bli oppdaget var bare en av dem.

Men jeg senket kroppen ørlite og førte hoftene frem slik at fingertuppen hennes ble liggende i hullet. Den lå ikke lenge. Lynsnart begynte den å bevege seg, og jeg senket meg noen centimeter lenger ned slik at fingeren hennes fant sin plass i den dryppende våte, men glohete grotten min.

Hun fiklet med kranen og fikk justert temperaturen til det normale, og gikk så ned mellom bena mine. Selv om pikemunnen var herlig nysgjerrig og erfaren og gjorde umulige ting mellom bena mine, ønsket jeg å utforske den lille, deilige og halvåpne musa hun presset mot den ene leggen min.

Jeg la hendene over skuldrene hennes og lot henne drive på, hele tiden med et øye på døren inn til svømmehallen og inn til garderoben. Men vi hadde svømt alene, og kvelden var en av de stille der liksom ingenting synes å skje. Bortsett fra at denne jenta hadde tent meg vanvittig.

Men hun ga seg ikke med det. Tungeleken fortsatte. Nå stakk hun tungespissen så langt inn hun kunne komme. Hendene hennes lekte med rumpa mi. De svale, myke hendene hennes gled over rumpeballene, og hun kjærtegnet dem som hun ville kjælt med et spebarn.

Jeg var helt i den syvende himmel. Og da jeg forsto at jeg ikke lenger kunne kontrollere den eksplosive dosen begjær som hadde bygget seg opp i kroppen, bet jeg hardt i den ene hånden for ikke å skrike. Tungespissen hennes plasserte seg rett oppå klitorisen min og beveget den fra side til side. Ladningen med begjær detonerte.

Etterpå gikk hun rolig tilbake til sin bås. Akkurat i tide, for i det hun dukket under strålen, gikk døren til garderoben opp og en eldre dame kom inn. Min nye, ukjente venn såpet seg inn og gjorde seg raskt ferdig. Hun kikket ikke engang bort på meg da hun forlot dusjene.

Selv hadde jeg blitt nærmest flau over min kåthet mot henne, og drøyde med å gjøre meg ferdig. Hun hadde forlatt garderoben da jeg kom inn. Men på parkeringsplassen utenfor satt hun bak rattet i en ny Volvo av Cross Country-typen. Motoren var i gang. Hun vinket til meg og jeg satte meg inn. Vi ble sittende og snakke. På én måte lot vi som ingen ting var skjedd. Snakket litt om hverandre og mann og barn, og nevnte ikke episoden i det hele tatt. Men fingrene våre gned forsiktig og jevnt over de små musene våre under jeansene. Før vi dro hver til vårt hadde vi utvekslet mobilnummer.

Et par dager senere ringte hun. Jeg ba henne hjem på kaffe, og la skrivingen til side noen timer. I stedet kysset jeg kvinnekjønn for første gang i mitt liv….

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *