Da jeg tok tante på fersken

Det var sol og sommer og jeg satt rolig og avslappet i setet og kjørte, mens musikken bølget ut av høyttalerne. Jeg var på vei til landstedet til tanten og onkelen min. De hadde et stort flott hus nede ved sjøen, det var et sted der man virkelig kunne slappe av, nyte livet og kose seg! Jeg kjørte av hovedveien og svingte ned mot sjøen og det tok ikke mange minuttene før jeg så feriestedet mitt. Jeg parkerte litt på baksiden av huset, gikk ut av bilen og tok med meg bagasjen.

Utenfor hoveddøren satte jeg ned bagene og dro opp nøkkelen av lommen. Så låste jeg opp og gikk inn. Det var helt stille i huset og jeg gikk rett bort til vinduet og satte meg i godstolen med utsikt utover sjøen. Dette var det deiligste stedet jeg visste om. Her hadde man alt! Utsikt utover sjøen og utsikt rett ned på badestranden, hvor det alltid lå mange deilige toppløse damer. Rett som det var så tok jeg frem kikkerten og det var ofte jeg peilet inn jentene istedenfor båtene! Jeg lente meg tilbake i stolen og lukket øynene og jeg var akkurat i ferd med å sovne, da jeg plutselig hørte noen lyder ovenpå.

Jeg spratt opp som om jeg skulle ha brent meg, og stormet mot trappen. Lydløst snek jeg meg opp i annen etasje og lydene ble stadig sterkere. Det var stønning og jamring og jeg var helt overbevist om at det var et sykt menneske som lå på soverommet til tanten og onkelen min.

Jeg listet meg bort til døren som stod på gløtt, og tittet inn. Og synet som møtte meg, fikk meg til å gispe. Det var tanten min og en ukjent mann som holdt på som villdyr i sengen. Bortgjemt i mørket ble jeg stående å betrakte dem igjennom dørsprekken.

Mannen som var høy og mørk stod på knærne foran tanten min og selv lå hun og sprikte, mens han fingerpulte henne. Raskt gikk fingrene hans inn og ut av henne og hun stønnet stadig høyere, så det var ingen tvil om at hun likte seg der hun lå!

– Sug meg! hikstet hun plutselig og dyttet hodet hans ned mellom bena sine.

Jeg stirret på dem, jeg ble helt besatt av det herlige synet. Pikken min stod allerede som et spett nede i buksen og jeg måtte kneppe opp de øverste knappene for ikke å mose den. Jeg fulgte dem hele tiden med øynene samtidig som jeg dro frem staven min og begynte og små ronke den.

Mannen slikket og sugde som en gal i fitten hennes samtidig som hun ronket den blodsprengte kukken hans.

Å ja! Fortsett! Jeg kommer snart, skrek hun mens hun vred seg av nytelse.

Mannen brukte vekselvis tungen og fingrene på fitta hennes og jeg så tydelig at han storkoste seg. Fingrene hans gled til bunns i grotten hennes, samtidig som tungen hans ivrig slikket kjønnsleppene hennes og dette lille ekstra var det som skulle til for at hun skulle komme.

Åhå! Det går! skrek hun av full hals og gikk opp i bue foran han. Selv om hun ristet og skalv som et aspeløv, fortsatte han å slikke fitta hennes, helt til hun bad han kjøre kukken inn isteden.

Uten ett ord grep mannen kukken sin og førte den mot fitta hennes. Han gned den ett øyeblikk opp og ned over klitorisen hennes, før han presset den inn, sakte men sikkert.

Å gud, så stor du er! stønnet tante og presset seg mot han.

Mannen la seg rolig over henne og kjørte kukken til bunns med et raskt jukk, samtidig som han stønnet og vred på seg.

Mannen presset henne tilbake i sengen med den kraftige overkroppen sin, også kjørte han opp tempo. Tante var klissvåt, og det klasket skikkelig hver gang han bunnet henne.. Han pumpet kukken inn i henne og jeg stod ikke lenger unna enn at jeg så at det rant safter nedover innsiden av lårene hennes. Hun var skikkelig kåt, og ivrig begynte hun å massere klitorisen sin med fingrene, samtidig som hun jukket som en gal imot han. De stønnet stadig høyere og jeg ronket som besatt, samtidig som jeg prøvde å holde igjen lydene som truet med å presse fra strupen min.

Tante gikk opp i bru under han og han grep henne raskt under rompa og skjøv kukken nesten brutalt inn og ut i henne.

Fortere! Kom igjen.. skyndt deg! skrek hun.

Jeg tittet på mannen som svett og sliten pumpet på det han hadde og jeg var nesten overbevist om at han ikke hadde mer å gi!

Jeg kan ikke ta fortere! stønnet han. Da går det!

Ja.. ja! Kom igjen, la det sprute! La meg kjenne sæden din langt inni meg, skrek tante.

Hun var mildt sagt heltent og det samme var mannen. Han kjørte på som ett villdyr og det tok ikke mange sekundene før de skrek som gale og klamret seg til hverandre.

Synet av dem og skrikingen deres ble for mye for meg. Jeg røsket skikkelig i pikken ett par ganger også lot jeg spruten fyre av utover hele døren. Jeg bet tennene sammen, for at de ikke skulle høre meg, samtidig som jeg ronket ut hver eneste dråpe.

Jeg var akkurat ferdig med å få pikken min på plass igjen i buksen, da jeg brått hørte at de gikk ut av sengen. Skrekkslagen løp jeg bortover gangen og inn på rommet som liksom var mitt når jeg var på besøk der, også trakk jeg dynen gått rundt meg og lot som om jeg sov.

Noen minutter senere gikk døren min opp og tante tittet inn. Helt skrekkslagen ble jeg liggende med øynene igjen. Jeg var blitt oppdaget, noe så flaut!

– Stakkars liten! Han sover som en stein! Jeg hadde faktisk helt glemt at han skulle komme i dag! hvisket tante til mannen som stod ved siden av seg.

Først da ytterdøren smalt igjen og jeg skjønte at de dro, reiste jeg meg opp og pustet lettet ut. Hun hadde ikke skjønt det. Hun trodde fortsatt at jeg bare var et barn, selv om jeg var tyve år. Hun skulle bare ha visst.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *