Selv om jeg ikke er lesbisk

Selv om jeg ikke selv betrakter meg som lesbisk, er det å ha et forhold til en annen kvinne, som både er min sekretær og ung nok til å være min datter, ikke akkurat enkelt i et lite samfunn som vårt.

Men det var ikke nok å ha Anne rundt meg bare i arbeidstiden, selv de gangene vi jobbet overtid sammen, ble det aldri noe mer enn flyktige kyss og omfavnelser av redsel for at noen andre på møbelfabrikken skulle oppdage noe. At Anne også bodde hjemme, gjorde ikke vårt kjærlighetsforhold enklere å leve ut, så jeg leide en hybel for henne.

Tiden frem mot møtene våre brukte jeg til å stelle meg, følte meg litt nervøs, men også forventningsfull der jeg forsøkte å få skikk på håret og makeupen. Den mørkebrune aftenkjolen løftet og holdt inne det den skulle, så jeg ble faktisk ganske fornøyd omsider. Jeg var redd for at noen skulle kjenne igjen Mercedesen min, så jeg tok taxi til sentrum og buss derfra ut til Annes hybel. Jeg kjørte en holdeplass for langt, og snek meg tilbake dit jeg skulle, lurte meg inn i huset og listet meg opp trappene uten å bli oppdaget, banket på hybeldøren og ventet i spenning.

Den stroppeløse, tettsittende, lårkorte røde kjolen hennes var på grensen til å være glorete og smakløs, men de røde, og ekstra høyhælte skoene og gjennomsiktige strømper balanserte inntrykket og vi ga hverandre en klem. Kysset forsiktig med trutmunn for ikke å ødelegge leppestiftens konturer.

Det var godt å holde henne rundt livet da vi gikk inn til et vakkert dekket bord, og i sprudlende vin skålte vi for vår lykke og kjærlighet, kysset hverandre lett over bordet, spiste og småpratet om alt og alle før vi avsluttet aftenen med å danse langsomt sammen.

Soverommet hennes var akkurat slik jeg trodde, en jernseng med messingknotter på alle sengestolpene, passe bred til at to kunne sove sammen, dominerte rommet og rundt omkring hang det klær, strømper og undertøy, mye av det hadde jeg selv kjøpt til henne.

Vi hjalp hverandre av med klærne, og det virket nesten som om begjæret alt var borte, men etter at vi hadde tørket bort sminke og leppestift, steg begjæret igjen da vi la oss i sengen og kysset hverandre heftig med våte tungekyss. Jeg la meg over henne, bet henne i øreflippen mens jeg hvisket hvor høyt jeg elsket henne, kysset henne sugende i halsgropen før leppene og tungen min fant Annes stive, harde brystvorter. Hun stønnet da jeg sugde dem etter tur, presset lårene sine rundt mine og flettet hendene inn i mitt gullblonde hår. Hun hjalp til å skyve meg ned langs magen, leppene masserte huden hennes hele tiden og da hun forsøkte å styre hodet mitt mellom bena sine fortsatte jeg å glidekysse hennes venstre lår selv om klitoris stod stiv og bare lengtet etter å bli kjærtegnet. Hun klaget og forsøkte selv å kjærtegne klitoris, men jeg fanget hendene hennes i mine og reiste meg opp på knærne, holdt

begge hendene i en hånd mens jeg strakte meg etter min egen silketruse, fisket den opp og tredde den ene fotåpningen inn i den andre rundt Annes håndledd før jeg hengte den andre åpningen rundt sengestolpen på høyre side.

Deretter fisket jeg opp de lekre blondetrusene hennes og gjorde det samme med venstrearmen hennes. Uforstyrret kunne jeg nå starte på nytt, lot leppene følge armene fra håndledd til armhulene, fra pannen til høyre stortå, og fra venstre stortå til Annes munn uten å være nær pusen hennes, selv om hun forsøkte å kaste hoften mot ansiktet mitt i håp om at jeg endelig ville kjærtegne pusen med tungen min.

 

Anne klaget over at jeg var en slem kvinne som ikke ville gi henne orgasme, men jeg ville lære henne opp til å bli litt mer tålmodig enn hun var. Jeg la meg over henne igjen og lot leppene mine leke med hennes før jeg løftet meg opp slik at hun kunne suge mine brystvorter etter tur, ble selv kortpustet og utålmodig etter å kjenne tungen hennes kjærtegne pusen min, vred meg rundt og satte rompa på hodet hennes, støttet meg med armene slik at pusen min var innen rekkevidde for Annes utstrakte tunge, presset kjønnsleppene mot munnen til Anne, kjente hvor deilig nesen hennes presset mot klitorisen min, og stønnet av nytelse da hun trengte inn i vaginaåpningen. Hele kroppen skalv av anstrengelse og nytelse der jeg støttet meg med strake armer over henne, forsøkte å feste blikket på Annes pus hver gang jeg åpnet øynene, men lukket dem straks for å nyte det Annes tunge gjorde i fitten min, stønnet og gispet etter luft mens orgasmen bygget seg opp, forsøkte å holde den tilbake, men orgasmen overveldet meg slik at jeg ikke kunne stå i mot, sank sammen på Annes kropp og lot orgasmen drive gjennom kroppen min.

Anne lovte å ikke fingre med seg selv, derfor løsnet jeg håndleddene fra sengestolpene og rullet henne rundt på magen, løftet hoften hennes opp i luften slik at lårene ble nesten loddrette, og la to puter under magen hennes for at ikke korsryggen skulle belastes for mye. Rompeballene var runde og faste på hver side av pusen som gliste vått mot meg der jeg satt stødig mellom anklene og lårene hennes. Med to fingre dyppet i Annes honningsøte kjønnssaft, masserte jeg roten av klitoris til den trakk seg tilbake i hudfolden sin. Anne stønnet klagende da jeg sluttet å massere, forsøkte å massere seg selv, men jeg skjøv bort hendene hennes, ventet til hun hadde kjølnet igjen. Hun lovte å ligge helt stille mens jeg reiste meg og gikk ut av sengen for å finne noe jeg kunne bruke til å stimulere Annes underliv på en ny måte. Jeg lette i smykkeskrinet og på sminkebordet før jeg gikk ut på badet.

Tilbake i sengen presset jeg først hårbørsteskaftet inn i fitten hennes, slik at den ble glatt nok til å presses inn gjennom rompehullet etter at jeg hadde myket opp lukkemuskelen. Jeg lot venstrehånden min bevege den inn og ut i rompen hennes mens høyrehånden lot et øreanheng av gull som hadde en liten kule ytterst på en stiv tråd styres inn i urinåpningen, overvant blærens lukkemuskel og dro så kulen tilbake ut gjennom lukkemuskelen. Anne stønnet og sa at dette var så deilig at det ikke var til å holde ut, gispet etter luft og klagde over at dette måtte jeg ikke slutte med.

Hun peste og stønnet i det jeg fortsatte å bevege hårbørsten og øreanhenget i henne mens jeg betraktet den åpne fitta hennes. Hun lekket litt tiss som samlet seg i det mørkeblonde krusehåret og jeg stanset et øyeblikk for å smake på tissevått kulehår, selv om Anne tagg meg om å fortsette. Hun stønnet fornøyd da jeg atter beveget hårbørsten og øreanhenget med tissesmak i munnen. Det var bare så vidt jeg greide å fange tissestrålen som ble presset ut av henne, da Anne nådde klimaks, rompehullet lukket seg så tett rundt hårbørsteskaftet at det nesten var urokkelig og hun reiste seg opp på armene mens hun skrek ut i luften og tisset inn i den åpne munnen min.

Vi ble liggende helt stille, lyttet etter om noen hadde hørt Annes orgasmeskrik, men det var heldigvis helt stille i huset. Fascinert av opplevelsen fortalte Anne at hun hadde vært en riktig tissejente da hun var yngre og alene hjemme, drakk litervis med saft og stilte seg framfor entrespeilet mens hun holdt eg så lenge at hun ikke greide å røre seg slik at hun tisset på seg, nøt synet av å se tisset væte dongeribuksene.

Ivrig stod hun opp og trakk på seg en dongeribukse, rakte en til meg også, men den var for trang, så jeg tok heller et lårkort skjørt. Bare opplyst av kjøleskapslyset stod vi og drakk øl og vann, helte det ned gjennom halsen til magen ble sprengfull og gikk så ut i entreen hvor Anne slo på lyset.

Vi veddet om hvem som ville tisse først, men etter som hun nettopp hadde tømt seg, ble det meg som kjente presset i blæren først, et press som bare ble større og større og større helt til det gjorde så vondt at jeg skalv mens jeg presset lårene mot hverandre. I profil, med hendene som løftet opp skjørtet, og med stive brystvorter betraktet jeg mitt smertetrukne ansikt i entrespeilet. Anne presset ansiktet mot rompen min i håp om å fange tissestrålen. Med et lettelsens sukk tisset jeg på henne. Så ble det Annes tur, hun stønnet og jamret, rev seg i håret mens jeg sto bak henne og masserte brystene hennes hardt, leppene mine sugde på den varme skulderhuden. Jeg studerte skrittet hennes i speilet og i det hun stønnet oppgitt, ble innsiden av dongerilårene mørke av tiss, jeg vred hodet hennes til siden og kysset henne grådig mens høyrehånden gled ned under bukselinningen til Annes tissevåte pus, og med jevne strøk masturberte jeg henne til hun fikk en ny orgasme uten å slutte å kna brystet.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *