Igjensitting med Frøken Olsen

Det å sitte og gjøre matteoppgaver en vakker vårdag, er ikke akkurat det morsomste som fins. Motivasjonene var derfor ikke akkurat på topp da jeg satt alene på grupperommet en ellers helt vanlig tirsdag. Ruteark og brøkoppgaver lå foran meg på pulten. Ikke særlig trivelig. Jeg hadde mest lyst til å være ute, dessuten kjente jeg at vårkåtheten begynte å krible i kroppen. Til tross for dårlig motivasjon visste jeg at oppgavene likevel måtte gjøres før eller siden, så jeg begynte å se litt på dem.

Jeg tenkte lenge over hva løsningen kunne være, men jeg fikk ikke til noe som helst. Tankene mine var et helt annet sted enn på rutearket.

Plutselig kom frøken Olsen inn og spurte hvordan det gikk.

Ikke så veldig bra, sa jeg og gransket henne nøye. Frøken Olsen er en lyshåret og søt dame på 26 år. Hun har lange og flotte ben, en kraftig fast rumpe og et par store duvende pupper. Jeg har mange ganger ligget og fantasert om henne mens jeg runker.

Hva er det du ikke får til da? spurte hun meg innsmigrende mens hun skrittet bort til pulten min.

Det er denne brøken, sa jeg. – Den er helt forferdelig. Hun tok en stol og satte seg ved siden av meg.

Vi skal nok få en orden på det, sa hun og tok en blyant. Og så begynte hun å prate i vei om alle teoriene. Nå var det i hvert fall umulig å konsentrere seg. Jeg satt med en dundrende ståpikk og bare siklet på frøken. Det eneste som dekket de lange, brune, korslagte bena, var et trangt mini-skjørt. En kortermet bluse som var kneppet opp øverst var det eneste som dekket overkroppen. Når hun bøyde seg framover kunne jeg se de nydelige puppene hennes bare omsluttet av en bitte liten blonde-BH. Jeg ble helt vill.

– Følger du med? kom det plutselig.

Eh, joda, stammet jeg tilbake. – Det er bare litt varmt.

– Jeg forstår det, sa hun, og tok hånden min mens hun sendte meg et intenst blikk. Jeg kvakk litt til og så på henne. Men før jeg rakk å si noe, hvisket hun til meg: – Jeg tror du er litt kåt også. Hånden hennes var med ett over kulen på buksa mi. Jeg så litt bort og rødmet. Uten å si noe, dro hun ned glidelåsen og lirket fram kuken min. Hun murret litt for seg selv, og kikket på den. Dro forhuden langsomt ned, og opp igjen. Dette var for fantastisk til å være sant. Lærerinnen som alle guttene plystret etter, og som jeg hadde ligget og drømt om i hele skoleåret, satt nå her og runket meg. Hun inviterte meg med på en hyrdestund. En drøm var gått i oppfyllelse. Etter et par runketak kjente jeg plutselig tungen hennes rett under kukhodet mitt. Hun slikket opp langs skaftet og lot tungen sirkle rundt hodet før hun slapp den inn i munnen. Et deilig munnarbeid. Hun sugde som et ammebarn. Det holdt på å gå helt rundt for meg.

Etter en god stund tok hun den ut og ga fra seg et dypt sukk.

– Du skjønner, det er ingen ting å være flau for dette her. Hun tok hånden min og ledet den oppunder skjørtet.

-Kjenn her, jeg er sprengkåt selv, jeg.

Jeg stakk fingrene ned i den minimale blondetrusa og fikk kjenne et par oppsvulmede lepper. Langfingeren gled langt inn i den dyvåte sprekken hennes. Plutselig dro hun ned trusa, satte seg på pulten og skrevet ut.

– Har du smakt fitte før? hveste hun. – Du må slikke meg skal du få knulle meg. Rett foran meg åpenbarte det seg et herlig kjød. Det røde kjøttet glinset mellom de brune lårene, og en lys liten dusk tittet fram der øverst. Dette kunne jeg få slikke! Uten å nøle stupte jeg inn under skjørtet og slikket som besatt.

Åh, jaga, nei og jo! skrek hun. – Kjenner du den lille tappen litt lengre oppe? Slikk på den, kommanderte hun. Frøken Olsen lå der stønnende og tok i mot tungearbeidet mitt mens jeg ble enda kåtere enn før. Hun ristet i hele kroppen og saftene hennes rant nedover ansiktet mitt.

Plutselig reiste hun seg og stirret på meg.

– Ta av deg buksene. jeg vil ha kuken din, peste hun og virket helt desperat.

En slik ordre er ikke vanskelig å følge, så jeg trakk ned buksa fortere enn svint. Kåt og forventningsfull så jeg på frøken Olsen mens hun kneppet opp blusen og slengte den fra seg. Bhen røsket hun og så av, og fram spratt to melonstore, brune pupper. De disset når hun rørte på seg. Frøken skrevet over meg og trædde seg på pikken min. Skjørtet hadde hun ikke tid til å ta av.

– Oh, så deilig kuken din er, stønnet hun til meg.

Fitta hennes var trang og våt. Jeg har aldri i hele mitt liv kjent noe så herlig som da de våte, hete leppene sluttet seg om min blodsprengte kuk. Hun jukket opp og ned på pikken min og fitta suget seg fast. Snart var kuken helt oppe i henne, snart kilte fitteleppene hennes den på hodet. Mens hun hoppet opp og ned, dasket puppene hennes meg i ansiktet. Jeg prøvde å suge en brystvorte, men det gikk ikke. De bare dinglet vilt mens den kåte fitta hennes knullet meg helt hemningsløst. Det gikk helt rundt for meg. Hele kroppen ble fylt av sitring og jeg kjente all min energi samle seg i pikken. Frøken jukket på hardere og hardere. Jeg kunne høre pusten hennes gikk fortere og hun stønnet høyt. Det surklet der nede, og pikken min ladet seg opp. Til slutt var det bare risting igjen av frøkens bevegelser, og hun ynket og skrek mens hun fikk små rykninger i musa. Plutselig kom eksplosjonen. Jeg skalv over hele kroppen og pikken satte i et rykk i det den sendte en kjempesprut rett opp i frøken Olsens fitte.

Hun satte i et hvin før hun slapp seg ned. Hun la armene rundt meg og hvilte seg mot skulderen min Hun pustet ut. Det gikk en stund før hun så meg inn i øynene og sa:

-Dette var litt utenom pensum, men det var i aller høyeste grad nødvendig.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *