Dame 35 år

Dame 35 årDame 35 år, søker etter mann i Bergen ikke eldre enn 40 år.

Du må ha godt utstyr over 18 cm. være en frisk ikke røyker. Min mann må få se litt på, han er ikke bi.

Du må komme hjem til meg å ta meg hardt gjerne flere ganger. da min mann ikke gir meg nok sex.

Svar gjerne med bilde, men med dine mål høyde, vekt, størrelse osv. Svar med bilde blir besvart med bilde.

Mange her er ikke seriøse, dere behøver ikke å svare med spørsmål om bilde osv. Dette er bortkastet tid for alle.

Så dette er seriøst. Venter å høre fra deg.

KLEM.

Send Svar

9 comments

  1. Annonsen er sikkert utgått og behovet er der kanskje ikke lengre, men jeg elsker å tilfredstille en vakker kvinne eldre enn meg selv. Jeg har akkurat flyttet til Bergen, og er 21 år. Om du fortsatt er interessert, legger jeg ved e-post adressen min. Sender gjerne bilder og info om meg selv.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.