Søker en mann

Søker en mannHun: 163 høy, 53 kg lysblond, rundehofter, delhvis barbert, pen/søt. Han 189 høy, 83 kg mørkblond, kraftig, barberte baller, 18 cm utstyr, bi-light, kjekk. Søker en mann over 40 år, som kan bli vår faste partner, med treff ca 2 ganger i uken, da helst i helger (fredag-lørdag). Vi har et stort hus og muligheter til overnatting. Den vi søker kan gjerne vær gift (kanskje kona di blir med en gang) men ha nok frihet til å treffe oss alene, Single vil bli foretrukket, bilde av ansikt hadde vært hyggelig, ikke bare av en stiv kukk. Send oss en mail og vi snakkes

Send Svar

7 comments

  1. Hei dere jeg er interessert kontakt med dere jeg er man fra africa [email protected] jeg vill ha sex med par knulle begge dere anal oral sex pule fitte .slik våt fitte og rompa hull hmmm 69

  2. Jeg er en mann på 53 år. Liker alt inn for sex er bi, hvis det har noen interesse? Dere kan kontakte meg på tlf 45469002 håper å høre fra dere ☺

  3. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uansett alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann på 56 som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredsstille deg som å bli tilfredsstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna. Jeg er selvfølgelig sykdomsfri. Trener 3g i uken. Du får bilder om du svarer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.