Drømmer om jentekos

Jeg tenker mye på akkurat det med jentekos, og har kommet frem til at jeg MÅ gjøre noe med det! Ser for meg en natt i hovedstaden (feks), hvor vi leier et hotellrom og bare nyter hverandre. Jeg er ei veldig kåt jente, har stor sans for nærhet , kos og kåthet med all gleden det fører med seg. Jeg er 165 cm, ca 80 kg meget formfull men har bare fått skyt for det siden jeg er glad i å kle meg utfordrende og sexy. -Liker selv også formfulle damer, men har ingen krav til deg bortsett fra at du er sykdomsfri og renslig. Dette blir nesten som en «one night stand», hvor vi begge vet at dette er kun litt krydder i en ellers så travel og slitsom hverdag. Så når vi da etterpå drar hver til vårt så har vi mange deilige minner å tenke på. Dette er 100 % seriøst fra en lengtende brunette med grønne øyer. Sender gjerne bilde til deg hvis du ønsker det, men da må jeg også få bilde av deg. Vi kan godt ringes, bare slik at du får det bekreftet at jeg er jente. Venter i spenning.!

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *