Full kuse i rushen

En fredag ettermiddag i slutten av november sto vi som vanlig i kø utover E6. Ingen nyhet det, for den som bor i Oslo. Jeg satt ved rattet, og min arbeidskollega Anders i passasjersetet. Klokken begynte å nærme seg fem – og trafikken sto helt stille.

Da et par ambulanser, etterfulgt av politiet, presset seg forbi i sneglefart og tråklet seg møysommelig fremover i kjeden av stillestående biler, forsto vi at vi ville bli stående køfast lenge. Blålysene kastet sine flakkende varsler over trafikken. Jeg sa til Anders at vi måtte finne på noe.

Spille ludo, for eksempel.

Anders er i midten av tyveårene, ti år yngre enn meg. Han er kjekk, veltrent og har et usedvanlig godt humør – som nå kom til uttrykk i at han minnet meg på at vi ikke hadde noe ludospill i bilen, men at vi hadde alt som trengtes for å ha det moro med hverandre. De andre alternativene ble enten radioen eller CD-spilleren.

Jeg ble med på leken og sa det var helt greit. Skilte bena og skjøt underlivet frem i setet. Det var en spøk – men inni meg kriblet det av spenning. Jeg ønsket at Anders tok spøken videre. Til min overraskelse la han hånden på låret mitt. Jeg ble våt, men torde ikke være frekkere enn han. Varmen fra låret hans forplantet seg i hånden min. I det rødlige lyset fra dashbordet så jeg at kulen på buksa vokste. Jeg lot som om jeg kikket bak i baksetet, og hånden min la seg til i fanget hans. Svaret kom øyeblikkelig. Hånden hans gled opp mellom bena mine. Jeg ønsket brått at jeg ikke hadde hatt bukse på.

Anders gned meg sakte, men jevnt, utenpå buksa til bena mine begynte å dirre. Jeg stønnet høyt, men selv om vi var i full gang var jeg fortsatt tilbakeholden. Jeg klemte pikken hans forsiktig, men torde ikke ta den ut. Etter en liten stund, begynte Anders å puste tyngre.

Jeg spurte om det ikke var så at den ble klemt, inne i buksa. Han tok hintet og kneppet opp. Det var en deilig pikk som dukket opp fra glidelåsen. Stiv og strunk, og med hodet blottet. Han gjorde tegn til at jeg skulle suge.

Først nølte jeg. Var redd for å bli oppdaget. Men Anders påpekte at vi hadde en stor lastebil på vår venstre side, og befant oss i det innerste feltet. Bare bilen bak ville kunne oppdage det, men det var en personbil og de inni ville i tilfelle bare kunne ane hva som foregikk.

Jeg måtte gape ordentlig høyt for å få ham i munnen. Anders skalv i hele kroppen da jeg brukte tungen på ham. Han småjukket inne i munnen min, og jeg ble søkkvåt som jeg aldri hadde vært det før. Han kneppet opp buksen min, og jeg hjalp ham med å få dratt den såpass ned at han fikk fingeren inn i hullet. Det var fantastisk oppkåtende å drive på inne i bilen.

At vi hvert øyeblikk kunne bli oppdaget, gjorde det hele bare mer opphissende. Jeg sugde og slikket og småbet langs hele staven, men konsentrerte meg aller mest om kukhodet, selvfølgelig. Anders holdt ut – og fingerpulte meg så godt han kunne i den trange kupeen.

Til slutt kom han i munnen min. Jeg liker ikke å få sæd i halsen, så jeg spyttet det ut på mattene på gulvet. Da han hadde fått igjen pusten, gikk han ned bak rattet og slikket meg. Han konsentrerte seg om klitorisen min – for nå begynte vi begge å bli seriøst engstelige for hva de andre trafikantene ville tro: Vinduene var dugget helt igjen.

Men han behøvde ikke å holde på lenge. Jeg kom som en foss, bokstavelig talt. Og i det jeg ubetenksomt nok skjøt underlivet frem, ble Anders klemt mellom fanget og rattet – hvilket resulterte i en infernalsk tuting. Hornet ble aktivisert – og til lyden av det bølget orgasmen gjennom meg.

Det var en fantastisk kåt og deilig opplevelse. Hver dag når vi reiser hjem fra jobben, Anders og jeg, ønsker jeg faktisk at trafikken står stille. For da vet jeg hva vi skal fordrive tiden med…

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *