En vellykket kveld

Jeg hadde hatt en lang og kjedelig uke etter at arbeidsløsheten også hadde rammet meg, så jeg bestemte meg for å gå ut og slappe av med noen øl.

Det var mye folk på dette utestedet, og mens jeg satt og sippet til min nybestilte øl kjente jeg ilinger gjennom kroppen min, akkurat som om det var noen som satt og så på meg.

Jeg snudde meg sakte og forsiktig, og så meg omkring. Og ganske riktig, det satt ei jente noen bord bortenfor med blikket sitt rett mot meg. Når blikkene våre møttes, smilte hun bredt, løftet glasset sitt og skålte med meg.

“Er det meg hun mener?”, tenkte jeg for meg selv og så meg raskt rundt for å se om det kanskje var en annen hun skålte med. Men jeg så ingen annen som hadde blikket sitt den veien, så jeg så atter igjen bort på jenta ved det andre bordet og så at hun lo og løftet glasset sitt enda høyere, samtidig som hun skrek:

Skål!

Jeg løftet opp glasset mitt og skålte tilbake.

“Nå eller aldri”, tenkte jeg og reiste meg for å gå bort til hennes bord. Som sagt så var det mye folk der inne, og jeg var livredd for at jeg skulle komme borti noen, søle øl på meg, bli utledd og gå glipp av denne sjansen. Men det gikk bra, lykken var tydeligvis på min side denne kvel-den, så jeg kom uskadet frem til hennes bord.

Hei! Kan jeg få sitte her?

– Det har jeg absolutt ingenting imot. Jeg tror jeg er like ensom her i kveld, som du virker å være.

Vi satt og diskuterte hele kvelden. Vi var oppe og danset, drakk øl og hadde det gøy sammen hele kvelden.

Ved stengetid spurte hun meg om jeg ville følge med henne hjem og ta noen øl i fred og ro. Jeg var ikke sen med å fortelle henne at det var det beste forslaget jeg hadde fått på svært lenge. Vi drakk opp den siste ølen, og gikk avsted.

Når hun hadde låst opp døren og vi hadde gått inn i trappeoppgangen, kastet hun seg rundt halsen min og ga meg et stort kyss. Vi stod sikkert i fem minutter og bare kysset og befølte hverandre. Hun må ha kjent den bankende bulen i buksene mine, siden hun kneppet opp smekken, førte ned hånden og tok et skikkelig tak rundt mitt hardt stående lem.

Jeg ble nødt til å bremse henne, og sa at vi i det minste kunne gå opp til hennes leilighet.

Da dro hun opp hånden, tok tak i frakken min og sa:

Kom!

Hun var som et dyr. Så fort vi kom inn i leiligheten rev hun av meg klærne, og var ikke fornøyd før jeg stod i giv akt bare i underbuksa.

Gå bort og sett deg i sofaen! sa hun til meg med en kåt og hes stemme.

Jeg satte meg i sofaen med en kukk som var sprengkåt.

Hun begynte å ta av seg klærne sine, sakte og forsiktig bare for å erte meg. Og gjett om jeg fikk en positiv overraskelse da jeg fikk se at hun hadde på seg et lekkert, sort undertøysett som fremhevet hennes faste og velformete kropp!

Hun gikk med lange skritt mot meg, og kommanderte meg ned i sofaen. Så tok hun tak i underbuksa og dro den av meg.

Med sine myke hender begynte hun å stryke kukken min. Hun fortsatte med å dra forhuden min opp og ned.

Jeg var nødt til å lukke øynene og bite tennene sammen for ikke å skrike rett ut.

Jeg kjente noe varmt og bløtt rundt kukken min, og jeg skjønte raskt at hun hadde begynt å suge. Hun hadde tatt et skikkelig tak rundt kukken, og samtidig som hun sugde på den runket hun sakte opp og ned.

Jeg hadde aldri opplevd ei jente som kunne suge kukk slik som hun gjorde.

Jeg merket at spruten var på vei, og ørene mine hørte at strupen min ga fra seg noe som hørtes ut som en blanding av boblende frihetsskrik og hes kåthet. Jeg pumpet og pumpet, samtidig som hun fortsatte med å suge og runke. Etter at det hadde gått for meg åpnet jeg øynene og så på min lille sugemaskin. Jeg fikk se et ansikt som smilte av tilfredsstillelse og en munn som hadde sæd rennende nedover munnvikene.

– Fantastisk! var det eneste jeg orket å si til henne. – Kom! Dette var bare begynnelsen!

Hun tok tak i hendene mine og førte meg til hennes soverom for kveldens neste øvelse. Hun la seg på rygg sengen og dro opp benene, og sa:

– Nå er det din tur til å gi meg behandling en stund!

Jeg kjente hvordan kåtheten var på vei tilbake, mens jeg lå med hodet mellom lårene hennes og slikket og sugde på den lille klitten hennes.

Jeg er vel ikke akkurat spesialist på dette området, men jeg hadde visst funnet det riktige punktet for hun begynte å stønne vilt. Hun spente seg og løftet baken en halvmeter over sengen. Jeg fortsatte min iherdige behandling av klitoris, samtidig som jeg stakk en finger opp i fitta.

– Stikk en finger inn der bak også! stønnet hun med skjelvende stemme.

Jeg kjørte to fingre inn i fitta for å hente smøresafter, før jeg stakk den ene langfingeren innenfor hennes stramme ringmuskel.

Hun tok tak i puten som lå ved siden av henne og stakk så mye av den som hun klarte i munnen for å forhindre at hun skulle skrike ut sin orgasme med tusen desibels lydstyrke.

Når hun hadde hentet seg fra denne utrolige orgasmen, krøp jeg opp til henne og vi klemte og kysset hverandre.

Jeg må ha sovnet en stund, for det neste jeg husker er at hun lå og lekte med kukken min.

– Åh, så du har våknet nå. Bra! For nå vil jeg ri på den deilige staken din!

Jeg så ned og så kukken min stå i stram givakt. Og samtidig som hun satte seg ned på kukken, tok hun et fast grep rundt kukkroten og lekte litt med kukkhodet mellom sine fuktige fittelepper litt før hun tredde seg ned på kukken.

Hun satte seg på huk over kukken min, og vi hadde ingen annen kroppslig kontakt annet enn kukken som forsvant ut og inn i hennes rennende fitte.

Det var en utrolig følelse og bare kjenne den varme fitta som masserte kukken min uten noen som helst annen kroppslig kontakt.

Hun reiste seg litt opp så kukken gled ut av den deilige fitta, og tok atter igjen et fast grep rundt kukkroten.

– Nå vil jeg ha den stive kukken din i ræva!

Hun senket seg igjen, og lekte og smurte inn analhullet sitt med det fuktige kukkhodet mitt.

Sakte, sakte begynte hun å føre inn kukken samtidig som hun gryntet og stønnet om hvor deilig det var å bli tatt i ræva. Og jo visst, jeg måtte være enig med henne når jeg kjente hvordan hennes ringmuskel begynte å klemme rytmisk rundt min harde kukk. Sakte begynte hun å heve og senke seg, og kukken gled lettere for hver gang, dypere og dypere.

Til slutt var ræva hennes tilstrekkelig åpen og glatt av våre safter, og hun begynte å ri meg febrilsk. Jeg ante ikke hvor jeg var på vei hen… Det føltes som om jeg befant meg i knulleparadisets paradis.

Hoftepartiet hennes gikk opp og ned over kukken min og jeg kjente at det var på tide med en ny sprut. Men jeg ville ikke at jeg skulle komme så snart igjen, og jeg ba om å få ta henne bakfra. Det ville hun gjerne, mer enn gjerne så sant jeg bare fortsatte å ta henne i ræva.

Hun reiste seg opp og kukken min gled ut av hennes trange hull. Så stilte hun seg opp på alle fire i sengen.

– Kom! Ta meg i ræva!

Hun skrek nesten, og jeg var ikke sen med å oppfylle ønsket hennes.

Jeg skilte skinkene hennes, og studerte det fuktige og innbydende analhullet hennes. Jeg tok tak i kukken min og smurte kukkhodet inn med litt spytt, før jeg presset kukken mot det lille, trange hullet ytterst forsiktig.

Det var en fantastisk følelse, og et utrolig syn! Jeg holdt henne skikkelig fast rundt livet, og begynte å knulle henne i ræva som besatt.

Hun akte seg lengre og lengre ned, inntil hun lå på magen med meg over henne på strake armer.

Jeg la meg tungt over henne, samtidig som jeg førte den ene hånden min ned til hennes klitoris for å gi henne riktig massasje på riktig sted.

– Det går for meg! skrek hun inn i øret mitt, og jeg kjente hvordan hun spente seg i en deilig krampaktig orgasmestilling. Det førte til at også jeg kom i en ubeskrivelig utløsning og fylte ræva hennes med ufattelige sædmengder.

Jeg ble liggende over henne med kukken fortsatt dypt inne i ræva hennes en lang stund, inntil kukken mistet kraften sin og gled ut av henne av seg selv. Jeg reiste meg opp og så på når sæden min rant seigt ut av henne. Vi gikk sammen inn på badet for å vaske av oss det verste av alt sølet, og gikk så sammen tilbake til sengen og sovnet.

Jeg våknet av at det var noen som ringte på ytterdøren. Jeg snudde meg mot henne, men jeg oppdaget at jeg lå alene i sengen. På kjøkkenet fant jeg en lapp hvor det stod at hun ville komme tilbake så fort hun kunne. Hun hadde visst en avtale.

Jeg dro på meg buksene, og åpnet døren.

– Jehovas Vitner!

– Nei, takk! sa jeg og slang igjen døren.

Det var ikke hva jeg lengtet etter akkurat da. Jenta fra kvelden før ville ha vært bedre, og jo mere jeg tenkte tilbake på hva som skjedde kvelden før, jo hardere kjente jeg at kukken ble.

Jeg gikk inn og stilte meg under dusjen, siden jeg ikke visste hva jeg hadde i vente når hun kom tilbake. Og det er alltid deilig med en varm dusj tidlig om morgenen. Mens jeg stod der og vasket meg, hørte jeg at noen kom inn på toalettet.

– “Aha”, tenkte jeg. “Hun er tilbake!” Jeg røsket bort dusj gardinen og sa: – Er du klar for en ny runde nå min…

Jeg ble helt stum av overraskelse og forferdelse, for rett foran meg stod det en ukjent kvinne på rundt 35-40 år, og bare måpte mot meg.

Der stod jeg splitter naken foran en fremmed kvinne, og ante ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Det var hun som våget å si noe først:

– Hei! Jeg trodde at det var min datter som stod i dusjen, men visst kan man ta feil iblant, eller hva sier du?

Jeg så blikket hennes vandre ned langs den våte kroppen min, og hvordan hun konsentrerte seg om mitt nyvaskete lem.

Hei! Jeg møtte din datter i går kveld og…

Hun begynte sakte å gå mot meg samtidig som hun fortalte at hun hadde skilt seg for ett år siden og ikke hadde hatt sex helt siden da.

Jeg skjønte umiddelbart hvor hun ville, og kjente at kukken begynte å reise seg.

Det ble helt stille på badet, og hun stilte seg helt inntil meg og ga meg et lengselsfullt kyss.

Hun søkte etter kukken min, tok tak i roten og satte seg på huk. Så førte hun inn hele mitt halvslappe lem i munnen sin og begynte å rotere med tungen sin på kukkhodet mitt. Når hun senere slapp den ut igjen, stod kukken som aldri før.

“Herregud”,tenkte jeg. “Hva er det jeg holder på med!” Innerst inne ville jeg jo, men…

Hun begynte å ta av seg kjolen, og den falt til gulvet. Det var en svært veltrimmet og velformet, moden kvinne som nå stod foran meg.

Jeg vil ha kukk! stønnet hun og rev av seg trusa. Hun støttet seg mot håndvasken og viste meg hele sin herlighet.

– Ta meg bakfra! bad hun meg.

Jeg var ikke sen, hoppet ut av dusjen og satte meg på huk bak henne. Så kjørte jeg ansiktet mitt opp mellom lårene hennes, begynte å slikke klitten og førte en finger inn i hennes bløte fitte. Hun måtte ha fortalt sannheten, for fitta hennes var allerede gjennomvåt, og våtere ble hun når jeg begynte å slikke.

Nå holder det! Kom med kukken din! Jeg vil ha kukk! skrek hun.

Jeg stilte meg opp, tok tak i kukken og den gled rett til bunns i henne. Jeg tok tak rundt midjen hennes og begynte å kjøre kukken ut og inn.

– Jeg vil ri! stønnet hun.

Jeg ble satt på toalettsetet, og hun styrte kukken på plass.

Hennes datter hadde vært vill kvelden før, men det var ingenting i forhold til denne forsømte kvinnen.

Hun knullet febrilsk, stønnet og skrek og satte seg hardt og brutalt ned på den verkende kukken min. – Ta meg bakfra igjen! hylte hun.

Ikke noe problem! sa jeg og smilte litt for meg selv.

Hun stilte seg på alle fire på baderomsgulvet, og masserte seg selv på klitoris. Jeg stilte meg på kne bak henne, og førte kukken inn i den varme fitta.

Nei! sa hun. I ræva!

Jeg trykte kukken forsiktig inn, og dro den ut igjen. Så førte jeg den litt lengre inn, og dro den ut igjen.

Slik holdt jeg på inntil ræva hennes var skikkelig innsmurt og glatt, og jeg begynte å knulle henne hardt og bestemt.

Ræva hennes satt som en hanske rundt kukken min, og jeg kjente at utløsningen var på vei.

Fortsett! Ikke stopp! stønnet hun med skjelvende stemme.

Jeg kjente at kukken min eksploderte i ræva hennes, og jeg ble nødt til å skrike ut min totale nytelse.

Jeg lot kukken bli i ræva hennes, og jeg konsentrerte meg om hennes klitoris.

Hånden min ble helt gjennomvåt av både fittesaft og sæd som rant ut av hennes anus.

Hun begynte å stønne høyere og høyere, og til min store overraskelse kjente jeg at kukken min begynte å reise seg igjen, inne i hennes trange anus.

Jeg begynte igjen å pumpe kukken frem og tilbake samtidig som jeg masserte hennes klitoris. Hun hylte at det holdt på å gå for henne, og jeg kjente at det rykket i kukken min igjen.

Når hun fikk sin orgasme, kjente jeg at hun klemte så hardt rundt kukkroten min at kukken sprutet på nytt.

Etterpå ba hun om unnskyldning for oppførselen sin. Men jeg hadde jo ikke vært noe bedre selv, så vi ga hverandre et kyss. Etter dette tok jeg meg en rask dusj, kledde på meg, la en lapp med telefonnummeret mitt på kjøkkenbordet og gikk.

Jeg hørte aldri noe fra dem igjen, og det synes jeg naturligvis er litt leit, men det var nok best slik.

Send Svar

One comment

  1. den beste beskrivelsen på ei lang natt. damene var våken og klar for kuk. og de leverte som aldre før her er det bare å stå på ta imot slapp ikke av hold ut . jeg ønsker flere slike deilige stunder. kunne vi bare møtes igjen fitta var nydelig slikke

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *