De kåte toppløse damene

Det var en deilig sommerdag og jeg og kameraten min, Ole, hadde bestemt oss for å dra ned til stranda for å bade.

Vi ankom stranden i godt humør og søkte automatisk bortover etter fine damer. Det var mange av dem, den ene var mer fristende enn den andre. Men vi ble enige om å gå bort til to jenter, som lå toppløse alene bortenfor odden. Vi ruslet bort og spurte om vi kunne slå oss ned, og de smilte og sa ja uten videre.

Jeg tittet som besatt på de deilige brystene deres og kuken min reiste seg øyeblikkelig.

Vi presenterte oss, og de fortalte hva de het. Vi dro frem pilsen vi hadde tatt med og spurte om de ville ha. De tok gledelig i mot pilsen og dermed var praten i gang. Vi pratet om alt mellom himmel og jord, helt til Gunn begynte å prate om sex-livet sitt. Hun klaget over at hun aldri hadde fått orgasme, og om alle de dårlige elskerne hun hadde vært borte i.

Jeg trøstet henne og sa at da hadde hun ikke prøvd meg ennå, og hun lo og ba meg bevise mine kunnskaper. Da var jeg rask og tok henne på ordet. Kjapt satte jeg meg bort til henne og dyttet hånden min ned i bikinibuksen hennes. Hun stønnet til og sprikte litt med bena så jeg skulle komme bedre til.

Jeg ble sprengkåt og la den andre hånden på brystene hennes. Brystvortene hennes stivnet under berøringene mine og jeg så hvordan Ole nærmest kastet seg over Monica rett bak oss. De var tydeligvis like kåte som vi var.

Plutselig kjente jeg hånden hennes rundt kuken min. Hun dro sakte av meg shortsen og kuken min spratt ut i all sin prakt. Hun bøyde seg ned og begynte å suge meg. Det var helt nydelig. Hun sugde og slikket så jeg trodde jeg skulle bli gal og det tok ikke lange tiden før jeg raskt måtte trekke meg ut av munnen hennes.

Hun la seg ned på ryggen og dro av seg bikinibuksen.

Jeg lot tungen gli søkende nedover kroppen hennes, helt til jeg kom frem til den klissvåte fitten hennes. Tungen min fant raskt klitten og jeg lot den rotere pirrende rundt den.

Hun ble helt vill under meg og stønnet og jamret seg. – Åh, ja ta meg og stikk den deilige stive kuken din inn i meg, skrek hun og klamret seg fast i meg.

Jeg var ikke sen med å gjøre som hun sa. Kuken min gled kjapt inn i henne og rett til bunns. Hun vred seg av vellyst og det tok ikke mange jukkene, før jeg kjente at fittemusklene hennes strammet seg rundt kuken min. Jeg sprutet henne full og hun skalv og ristet som et aspeløv under meg.

Etterpå ble vi liggende å se på Ole og Monica som søkket og pulte hverandre. Kuken min stivnet til av det deilige synet og vi var ikke sene om å legge oss i 69-stillingen.

Jeg slikket og sugde Gunn sin fitte ren for våre elskovs-safter. Samtidig lot hun tungen sirkle over mitt lilla kukhode.

–    Vil du ri litt? spurte jeg etter en stund.

Hun satte seg oppå meg uten å nøle og det var helt nydelig å kjenne kuken presse seg inn i den trange fitten hennes. Brystene hennes hoppet opp og ned da hun satte i gang med det ville rittet sitt.

Det var herlig og jeg stønnet til hver gang jeg bunnet henne. De vuggende brystene pirret meg så fælt at jeg trodde jeg skulle bli sprø. Jeg grep dem og knadde til hun skrek av nytelse.

– Åh, hvorfor har ikke jeg truffet deg før! stønnet hun og vred seg som et dyr under meg.

–    Åh, jeg tror det går snart, skrek hun og hoppet opp og ned på meg i en voldsom fart. Jeg hev etter pusten, hun var den villeste jeg noen sinne hadde pult med og verre ble det.

Hun pustet og peste og et øyeblikk gikk alt rundt for meg, så godt var det.

Det tok ikke mange sekundene før vi kom samtidig og vi hylte og skrek ut av vellyst. Jeg pumpet henne full av satsen min og hun presset seg mot meg mens hun roterte med underlivet.

–    Åh, herregud, så godt det er, mumlet hun med lukkede øyne.

–        Hun ble liggende oppå meg en god stund til orgasme-bølgene ga seg og først da la hun seg ved siden av meg.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *