Fest på bygda

Jeg er født og oppvokst med bygdefester, og vant til at det foregår mye rart i krokene rundt omkring. Men han jeg traff denne spesielle kvelden var ekstra frekk og pågående.Han hadde mer eller mindre klart å lure meg med bak scenen og låst oss begge to inne i et kott, som gjorde tjeneste som garderobe. Han hadde ikke mer enn fått låst døren bak oss før han med øvede fingre kneppet opp blusen min, jeg rakk ikke engang å protestere, for han kysset meg intenst. Han fikk opp hektene i BHen min og hendene hans klemte rundt brystene mine, før jeg i det hele tatt hadde klart å registrere hva som foregikk. Han skjøv blusen nedover skuldrene mine så den falt i gulvet. Han klemte seg fortsatt bare hardere og hardere inn til kroppen min, og det grove stoffet i jakken hans stakk mot den bare huden min.

Jeg var blitt kåt av dansingen og kliningen vår tidligere på kvelden, men jeg hadde ikke tenkt å gå så langt som det nå så ut til. Hendene hans hadde tatt tak rundt rumpeballene mine og han trakk skjørtet opp rundt livet på meg, mens de grove hendene hans dro ned trusene mine. Det var ingen nøling i bevegelsene hans, han hadde tydeligvis bestemt seg for at dette skulle skje, og bak den låste døren var det ingen som verken hørte eller så noe.

Fingrene hans strøk lett over sprekken min, før han delte den med sikre fingre og fant det våte hullet mitt. Jeg kunne ikke annet enn å stønne når jeg kjente fingrene hans gli innover i det våte. Han visste altfor godt hvordan han skulle gjøre det.

Uten at jeg merket det hadde han åpnet buksene sine og jeg kjente den varme stive pikken mot magen min. Han manøvrerte oss mot en liten håndvask som sto der og satte baken min mot kanten, mens han kjørte pikken opp i meg uten andre dikkedarer. I en lang og glidende bevegelse gikk han helt til bunns. Så la han hendene på hoftene mine, mens han i et forbausende rolig tempo begynte å føre pikken sin ut og inn av hullet mitt.

Fram og tilbake, ut og inn. Han beveget seg som det skulle være an avtalt dans og det var så utrolig deilig.
Jeg var på den tiden mest vant til ut og inn etter “kaninmetoden”, men her ble jeg knullet av en voksen mann som tydeligvis visste hvordan det skulle gjøres. Han traff steder der inne i meg som jeg ikke visste eksisterte. Han flyttet hendene sine opp til brystene mine og nappet lett i vortene.
Jeg kjente hvordan pungen hans slo mot lårene mine, ettervert som han økte tempoet.

Da de første orgasmebølgene mine begynte å rulle, så sank jeg sammen, men på grunn av den gode støtten fra vasken så falt jeg ikke. Hendene hans holdt overkroppen min oppe med et fast grep rundt brystene og jeg skalv ukontrollert når han sank tungt fremover meg og pumpet den gråhvite sæden sin inn i meg.
Han takket for dansen og håpet at vi kunne møtes igjen an annen gang. Vi gjorde aldri det, men han lærte meg mye denne ene gangen. Det er derfor jeg vet hvordan jeg vil ha det den dag i dag.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.