Fingerpule en jente

FingerpuleFingerpuling?

Hei, jeg er en snill, grei og leken gutt på noen og tredve fra Oslo som synes noe av det deiligste og mest intime man kan gjøre er å fingerpule en jente, kjenne varmen og våtheten inne i henne omslutte fingeren min mens jeg bringer henne til kåthetens og tilfredsstillelsens høyder til hun kommer.

Jeg og x-dama mi pleide å gjøre det slik at vi fingret henne sammen, altså at både jeg og hun hadde en finger oppi i henne samtidig, og det syntes jeg var utrolig spennende og deilig, det ga en utrolig nærhet og intimitet og var ulikt alt annet jeg tidligere hadde opplevd innen fingring. Så er du en kosete jente som liker litt fingring og klining i sofakroken eller andre steder (bare fantasien setter en begrensning på hvor vi kan kose oss sammen), så ta kontakt, så kan vi gjøre det deilig for deg sammen.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.