Finne seg en sex partner

Finne seg en sex partnerJeg er en jente på 18 år med en ganske så stor appetitt på sex. Jeg simpelten elsker sex. Nett sex er også noe jeg liker ganske godt. Det er bare ikke nok å gå ut og finne seg en sex partner. Har gjort det alt for mye og nå er det på tide med andre spennende metoder. Jeg vil treffe noen nye menn. Spennende menn,som er glad i sex. Elsker sex. På internett kan man møte hvilken som helst med samme mål som deg selv! Så derfor er jeg her! Klar for noe action! Ta kontakt da vel! Om du tør 😉

Send Svar

51 comments

 1. He, en sjenerøs ungkar med samme interesse som deg. Er 32 og veldig erfaren i å tilfredsstille jenter som deg. Ta kontakt på epost så kan vi finne ut hvor fantasien fører oss hen:)

  [email protected]

  Ser frem til å høre fra deg.

 2. hei 🙂
  Jeg er 23 år gammel mann, som er veldig glad i sex. stor erfaring av det. Liker å ha nett sex og så. 18 cm 🙂
  send gjerne e post så kan vi prate mer 😉

 3. Snill, stor, sterk, muskler,knall ren… tør å komme i kontakt. er 23 år så har stor appetit på sex som deg 😉
  Ta kontakt på e post så kan vi prate mer der 🙂

 4. Hei! Dette høres meget spennende ut. 27 år gammel gutt fra Oslo med en god del erfaring. Åpen for det meste. Send meg gjerne en mail. Venter på å høre fra deg!?

 5. Skriv til meg, hvis det ikke er forsert. Vil treffe og bli kjent med deg, selvsagt kan vi ha sex. Om det er noe du vil, noe jeg forstår at du ønsker.
  Ta kontakt, så ses vi snart

  [email protected]

 6. Heidu! Om du fortsatt søker deler jeg, en ren og pen gutt på 18 år fra midt-norge, på alle måter dine sexlyster. Jeg har fast samboer i dag, men er på ingen måte redd for et sidesprang for morro skyld. Diskresjon ønskes.

  Ta kontakt da vel!

  [email protected]

 7. Jeg er en gutt på 22år som liker å utforske nye ting!
  Alt innen sex er av interesse:-)
  Legg meg gjerne til på Snapchat : rrrickf så kan vi bli kjent:-)

 8. 18-åring, renslig er en selvfølge, hatt mye sex opp igjennom men helt sykdomsfri, vanlig, vild og morro sex er av int!:) mye lyst i hverdagen, trent, tatoveringer, brun og mørkt hår? Gjerne ta kontakt, eller snap for bilder av utsende før eventuelt treff:) bor på Stoa:) snap: Joachim.johnsen

 9. Hei ..31 år gammel kjekk snill man fra valdres her . jobber og bor ålene, ellers ganske kjedelig her, men jeg er uansett konstant kåt! og leter etter selskap, !, :)har bil og kan reise, send en mail :[email protected] så skal jeg sende deg forskjellige bilder av meg 😛

 10. Hei. Eg vil gjerne treffe deg for å ha deilig sex sammen med deg. Ta gjerne kontakt vis du e intrisert på e-post eller på sms. E-post adressa mi e [email protected] og tlf nummere mitt e 94865874. Eg venter spent på og høre fra deg. Eg e ganske kåt.

 11. Hei frøken! 🙂
  Nydelig bilde av deg!

  Er en gutt på 24 fra Kristiansand.
  Er 185 høy, slank og godt utrustet. Ser bra ut. 😉

  Ta kontakt på [email protected], så kan du få noen bilder – og så kan vi prates der!

 12. Hei, jeg er en gutt på 16-år som digger sex mer enn du aner. Det eneste jeg tenker på hver eneste dag er sex! Jeg er en veltrent gutt og jeg tror du ville likt å ha sex med meg. Jeg bor i Larvik. Og er jævlig keen. Jeg er en gutt du kan bruke så mye du vil og jeg kan gjøre alt du ber om!eposten min er [email protected] pils ta kontakt

 13. Hej
  Är en sex gal man på 42 og som dig får ikke nog av sex..
  Prövar på denna måtten og få intressant date med dig og för mycket aptitlig sex hoppas på svar frän dig.

 14. Hei!

  Jeg er 27, velltrent, sympatisk og elsker å ha god sex sammen med en lysten og frigjort jente. Jeg treffer deg gjerne en dag eller kveld 🙂
  Håper å høre ifra deg 🙂

 15. Er 69, er godt trent, er flink med tungen( og elsker det) spruter når du er der, og elsker å begjære hele deg.
  Skal vi finne ut av hverandre?

 16. Du må jo Vær en slag drøm. . Tørr du prøve garanterer jeg nesten at du ikke har fått noen bedre. Hvis du tørr. .

 17. Hei der..
  En 42 år gammel mann her fra Hordaland.
  Er en som gir mye og liker lange forspill. Vet å nyte en dame til fulle. Elsker kvinnekroppen og vil svært gjerne treffe deg. Gi deg opplevelse utenom det vanlige. Og da gang på gang. Siden appetitten for sex er meeeeget stor…
  Vil du føle deg i himmelen ta kontakt da vel.
  [email protected]

 18. Hei, er du enda int i treff :)?

  jeg er en 25 år gammel ung mann som holder til på sørlandet. Er 185 høy, 78 KG, blå øyne, brunt hår, med en normal/atletisk kropp. er også over gjennomsnittet velutstyrt.
  Jeg søker spenning av diverse slag. Men liker best å bli enige sammen om hva man kunne tenke seg, når man har snakket litt rundt om lystene osv.
  Bilder kan du absolutt få og utveksles ved evt svar på mail, eller annen plass vi blir enige om 🙂
  Hvis du kunne tenke deg det, så hadde det vært koselig med svar tilbake for å evt finne ut mer 🙂

 19. Hei! Vet ikke om du fortsatt er her eller søker. Men jeg er i alle fall en gutt på 27 fra Arendal. Veltrent og lysten! Med på det meste. Gi meg beskjed om du er interessert 🙂 Vil gjerne holde meg anonym frem til vi prater sammen.

 20. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna. Du får bilder om du svarer.

 21. Vill gjerne prate litt mer med deg og sende bilder, for å se om jeg matcher ditt behov 🙂

  Kan nok møte dine krav og mål!

  Snap knuger

 22. Hei. Om du forsatt er interessert så er jeg tilgjengelig.. Bare og ta kontakt enten på e – mail eller

  90412243

 23. Hei!
  Jeg er en attraktiv, slank og smart 22 år gammel mann som trener regelmessig. Jeg simpelthen elsker nettsex! Er snill og omtenksom, og presser ikke.
  Ta gjerne kontakt på [email protected] hvis du vil snakke med/møte meg
  Du ser ekstremt attraktiv ut, og jeg venter optimistisk på svar 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.