Dame fra Norge

Dame fra NorgeHei. Jeg er en dame fra Norge som er gift og har 2 barn. Jeg jobber som flyvertinne i SAS og er i den forbindelse ganske ofte i København. Ofte overnatter jeg der når jeg er på jobb. Jeg er som sagt gift men sex livet har begynt å bli litt kjedelilg. Jeg ønsker litt spenning i hverdagen og det hadde vært flott å finne en mann som er noe yngre enn meg og som kunne tenke seg å treffe meg når jeg er på hotell i København. Jeg tror sikkert at du vil finne meg attraktiv. Får ofte høre at jeg er pen og feminin. Jeg ønsker en mann i alderen 20-30 år. Jeg er selv 34 år. JEg ønsker en slank mann, gjerne muskuløs. En som kan være sammen med meg på hotell når det passer for begge. Dersom dette er noe for deg er du velkommen til å sende meg en e-post. Jeg vil gjerne at dette forblir hemmelig. Jeg ønsker kun kontakt fra seriøse menn.

Send Svar

29 comments

 1. HHei, en mann som brenner for å imøtekomme dine behov. Er ikke muskuløs, men har nok til å gi deg opplevelser du sent vil glemme. Kan møte deg i København eller Oslo for den saks skyld. Er selv gift og vet hva du snakker om. Ønsker det samme som deg. Er ung og sprek og får deg i fyr og flamme i senga;) Send meg en epost på [email protected]. Dette er en seriøs henvendelse og jeg ønsker å bli bedre kjent før vi møtes. Gleder meg til å høre fra deg:)

 2. Hei.
  Hyggelig og koselig energitisk mann her. 28 år gammel , kåt og muskløs.
  21 cm på utstyrt , godt og grovt.
  Vil gjerne ha en sexy elskerinne og flyvertinnen er jo den meste som ligger I fantasien.
  Håper jeg hører ifra deg .
  [email protected]
  Kontakt meg gjerne.

 3. Hei. Jeg skal til København i begynnelsen av februar (sånn circa). Ville vært moro og spennende om vi kunne treffes der 🙂 Om du sender meg en e-post ([email protected]) kan vi jo sjekke om vi har sammenfallende datoer…og selvsagt bli litt kjent på forhånd. Ingen forpliktelser, men om vi føler vi matcher ganske bra, kan vi jo uansett treffes for å finne på et eller annet sammen. Håper å høre fra deg!

 4. Hei.

  Kommer der det måtte passe for deg baby? kjører bil så kan være på plass til alle døgnets tider bare gi meg ett par timers forvarsel. Mann 30 år fra Oslo.
  Har alltid drømt om å knulle en flyvertinne

  Mvh
  Mr X

 5. Hei, jeg lan gjerne møte deg i kjøbenhavn. Jeg er 21 år 185 høy. Jeg er ofte der og besøker venner.
  Håper jeg hører i fra deg?

 6. 18 år, håper det går fint for deg;)har veldig lyst til å tilfredsstille dine behov. jeg bor i Oslo så hvis du er inntressert bare si ifra?

 7. Hei frøken. Kar på 34 her. Et meget spennende innlegg. Vil gjerne høre fra deg. Å ja jeg digger København.

 8. Hei.. En gutt på 35 år her 184 høy og 24 cm ?.
  Naturlig muskuløs .
  Elsker som en gresk Gud .
  Kan treffe deg når du vil og hvor du vil???

 9. Hei
  jeg er en kjell muskuløs 28 år gammel mann som ofte er på foretbingsturer. i Køben . selv gift og har 1 barn og kjenner meg igjen i det du skriver.

  hvis du er keen , gi en lyd fra der på
  [email protected]

 10. Treffer deg gjerne hvor du måtte ønske! Dette forblir vår hete hemmelighet!? ta kontakt om du liker det du leser å for mer detaljer om meg

 11. Forbedre sexlivet mittSøker Kvinne/jente
  Heisann! Jeg er en Mann 43åt fra Kristiansandca 185høy, 90kg har Brune øyersvart hår, snill og grei. Jeg søker en jente/dame som kan hjelpe meg med og forbedre sexlivet mitt. Du skal vere «lererinnen» og jeg skal vere «eleven» Hva du har lyst og lere meg er egentlig opp til deg da jeg er nyskjerig og med på det meste. Kansje du har en hemmelig fantasi som du trenger hjelp til og få gjennomført…? Jeg lover deg 100% diskresjon og renslighet og håper du kan låve det det samme. Det hadde vert kjekt om du også var fra Sørlandet området eller i nerheten, men det er ingen krav. Hele landet kan svare meg. Din alder og utseende er ikke så viktig for meg. Hvis du tror at du er den rette for meg så ikke nøl, ta heller tastaturet fatt og skriv noen ord om deg selv og hva du kunne tenke deg og lære meg. Jeg låver og vere snill gutt. Mitt mobil 45457992 Mail [email protected]

 12. Hei hei søta.
  Du hørtes veldig spennende ut og jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg. Er 32 år selv. Har alltid fantasert om ei flyvertinne. Send meg en mail på heisann1983athotmailcom, så kan vi jo ta det derfra.
  Håper å høre fra deg sexy. S

 13. Hei. Er en mann på 30 år som søker akkurat det samme som deg. Ser du reiser med SAS, om du er på Evenes luftan så må vi vel klare og få til noe?

  Kontakt meg på e-mail [email protected] eller 90412243

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.