Gang Bang med mange menn

gang-bang-med-mange-mennGang Bang Jente søker veninne!

Jeg heter Lena og er 38 år. Jeg er hektet på Gang Bang med mange menn. Jo fler jo bedre.Jeg lar meg bruke på ALLE vis i alle tre hull og elsker det. Er du en kvinne som lik meg nyter dette eller bare har lyst og prøve? Da deler jeg gjerne mine mannlige venner med deg. Jeg har oså sansen for jentesex og forestiller meg hvor deiligt det ville være og rundslikke deg etter mange sprut fra mange gutter både her og der. Liker du og vise deg frem for andre også og endvidere få spenende muligheter som vi kan drøfte når du E.v.n.t.Tar kontakt? Da er vi ganske like og kan helt sikkert finne på mye spenende sammen. Jeg er samboer med en mann. Sammen liker vi og lage Gang bang filmer. Har du lyst og være med? Jeg sender IKKE flere bilder til noen før jeg har pratet med deg på telefon.

Send Svar

5 comments

  1. Hei Lena
    vil gjerne komme i kontakt med deg, som en av dine gutter. vil fortelle mer om meg selv på en diskree måte, kan si jeg er 28 år og er utdannet og har en del å tilby. snap Frankfkl

  2. Jeg en gut og interessert i treff deg . Oh jeg bor i Trondheim Hvis du har lyst å bli kjent Sand meg sms 92083217

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.