Gangbang treff rett utenfor Oslo

Gangbang treff rett utenfor OsloJeg er en dame på 34 år, som ønsker et skikkelig gangbang treff rett utenfor Oslo. Jeg vil ligge bundet til sengen, mens dere en etter en knuller meg skikkelig hardt og tømmer dere inne i meg. Jeg har en flott kropp, er slank, nydelige bryster og er barbert. Dette er uhyre seriøst ment, så dere som svarer må garantere at dere er sykdomsfrie, renslige og ikke minst seriøse. Ser gjerne at dere er fra 35 år og oppover, og gjerne gifte.

Jeg har en elsker som skal hjelpe meg med å få dette til, så svarene dere sender meg vil først gå til han. Men ta det med ro, vi er seriøst og skikkelige begge to. Dette er en fantasi jeg har hatt lenge og nå håper jeg at den skal bli virkeliggjort. Håper på ca 15 personer. Damer kan også svare, men det er menn som er mest interessant.

Send Svar

7 comments

 1. Hei,
  Er en mann på 42 som fant annonsen din og lurer på om jeg er for sent ute?

  Bor i Vestfold, normalt bygget, seriøs og veldig diskret. Jeg har deltatt på GB før og kjenner omgangsform og er mottagelig for Deres preferanser.

  Kontakt meg! Jeg stiller opp slik jeg har gjort tidligere.

  Mvh
  Kazan

 2. lurer på om jeg er for sent ute jeg og Man 37 Fra oslo 176 Høy 90kg Gift kan sende bilde hvis det blir noe mer av det

 3. Hei 🙂 er 44 med bra utseende og utstyrt. Er det planlagt noe nå? Mener jeg meldte meg på sist og skulle stille, men det ble avlyst
  ..

 4. Hei
  Jeg er en mann på 38 som selv har deltatt på en GB tidligere og syntes det var svært spennende.
  Håper jeg kan få muligheten igjen.
  Er 188cm høy, 90kg og god utseende. Frisk og rask.

 5. Mann fra Oslo med 28 tykke cm blir gjerne med.

  Jeg er 218 cm høy og veier 158 kg.

  Trener mye og har sixpack

 6. Hei
  Dette så spennende ut. Jeg er en voksen moden mann som tenner på dette.
  ER det mulig å være med nå ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *