Hekta på sykkelbud

Jeg traff Siv i tidligere i år. Jeg jobber som sykkelbud, er rimelig sprek og får mye fitte på grunn av rumpa mi. Hvilket er et frynsegode, kan du si. Jobben sørger for at bakparten er i form til enhver tid. Da denne deilige privatkunden rotet i veska etter penger og til slutt ba meg følge med inn, gjorde jeg jo det. Det gikk ikke likere med å finne penger inne. Etter at hun hadde brukt et kvarter på å rote gjennom skuffer og skap uten å finne ei krone – ba jeg henne om å få tilbake pakken. Giroer til privatkunder godtar jeg ikke. Det er det samme som å si natta til gryna.

– Jeg blir vel slått konkurs snart, sukket Siv.

Et trøstens ord om at vi i så fall var i samme båt, fikk henne til å le.

– Men i så fall har jeg pult meg til fallitt, mumlet Siv. Det var så vidt jeg hørte hva hun sa, men min grumsete hjerne reagerte spontant ved ordet pule. Brått ble jeg oppmerksom til tusen.

– I så fall har jeg pult meg konkurs på sykkelbud, gjentok hun, høyere denne gangen. Siv smilte ved synet av det forbløffede ansiktet mitt. – Jeg blir rennekåt hver gang jeg tenker på dere gutter i kondomdress. Må ha. Det er derfor jeg ikke har penger. Det var en her i går, også. Og dagen før. Og før det.

Jeg visste ikke hva jeg skulle si – men skal jeg være helt ærlig hadde jeg for lengst klekket ut en plan for hvordan denne snuppa kunne betale meg.

Hun så på meg med blått blikk. Mens brystvortene sakte stivnet bak blusebrystet, fortalte hun meg med stor åpenhjertighet: – For fire år siden knullet jeg det første sykkelbudet. Da jobbet jeg som sosionom ved en spesialavdeling i bydel fem her i Oslo.

En ettermiddag måtte jeg bestille noe materiell, og sykkelbudet som leverte pakken fikk ståpikk da han så meg. Det var ikke til å unngå å se. En svær, tjukk kødd lå an oppover mot magen hans. Dessverre for meg var det rett før jeg fikk mensen. Og da er jeg helt gæern etter stav.

Ifølge Siv falt hun nærmest i transe, og begynte å gni på budpikken helt uten å tenke seg om. Fyren lot seg ikke sjenere. Han rev Siv overende, løftet skjørtet hennes over hoftene, trakk trusa ned og plomberte henne ettertrykkelig.

– Jeg skrek så høyt at vaktmesteren kom løpende. Han misforsto og trodde jeg var i ferd med å bli voldtatt. Han rappa til sykkelbudet i hodet med et kosteskaft så gutten besvimte. Episoden utviklet seg til å bli svært pinlig, etter hvert. Nok om det. Jeg har på en måte blitt avhengig.

Siv avbrøt seg selv. Hun gikk ned på knærne foran meg og trakk ned sykkelbuksa. Ut spratt pikken min – for lengst klar til dyst. Hun åpnet munnen og begynte å suge. Fingrene lekte med steinene mine. Jeg la hodet bakover og lukket øynene i ren nytelse over å kjenne den sexy tungen løpe over kukhodet.

Jeg bare lot det komme. Hun tok meg ut idet jeg sprutet. All sæden landet i det blonde, krøllete håret hennes. Jeg unnskyldte meg og forsøkte å tørke det vekk. Hun lo og foreslo en dusj isteden.

Jeg lot meg ikke be to ganger. Hun var fin, med store, faste brøst, en slank, hard mage og en rumpe som kunne erte stå på Dalai Lama – eller hva han nå kalles for noe.

Pikken passet perfekt i analen. Det var underlig å se at halve kuken var inne i henne – og det er derfor jeg liker så godt bakstikk. Anal eller vanlig. For det betyr at overblikket er godt. Du ser fitta eller rumpa presse om staven – og det er helt utrolig opphissende.

Den formiddagen knullet jeg så det skvatt, bokstavelig talt. Den nydelige, slanke jenta hadde en av de stiveste og deiligste klitoriser jeg har sett. Hun kom seg så vidt inn dusjen for andre gang – etter å ha gått amok i orgasmekramper under analpulen -før jeg satt på knærne og spiste på musa hennes.

Herregud så deilig det smakte. Hun lekket som en utett demning! Jeg drakk fittesaft til jeg ikke fikk ned en dråpe til. Deretter bar jeg henne inn i senga og råpulte henne mellom de store sosiononpattene.

Til avslutning la jeg henne på bordet i stuen og grisepulte henne til vi begge to kom i en voldsom orgasme samtidig. Hun gikk helt amok, klorte meg opp på ryggen og rumpa.

– Jeg håper du er fornøyd med betalingen, sa hun idet hun fulgte meg til døren. – En blakk dame som har forpult seg på sexy sykkelbud som deg vil jo så gjerne gjøre opp for seg på en real måte.

Jeg gliste og kysset henne farvel. Neste dag ringte hun igjen. Men denne gangen sa jeg at hun ikke behøvde å bestille varer fra en butikk for å få budet på døren. Det ble jo dyrt både å betale budet, og å kjøpe ting hun ikke trengte, bare for at budet skulle ha et ærend til henne. Jeg kom så gjerne med en helt gratis pakke til henne. 20 centimeter lang – og stiv som faen….

Det kostet ikke Siv ei krone å få pikk den dagen…

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *