Nyco – sjampis for fitta

Vi visste ikke hvordan vi skulle gjøre det, vi var fortsatt jomfruer. Vi ordnet det med å fingerpule hverandre etter tur. Slikke fitte ble for heavy til å begynne med.

Jeg har alltid vært opptatt av grisete sex. Med det mener jeg å smøre meg inn med alskens herlig som kan spises etterpå. Vet ikke hvorfor, helt. Men jeg er faktisk ansatt i Næringsmiddeltilsynet i en av landets større byer. Den tråden har fått meg til å fundere på om det ikke ligger en slags dyptloddende psykologisk greie bak. Er 24 år gammel. Single kvinne med stor K – jeg elsker å shoppe alt for dyre klær og sko, og bruker ofte opp lønna lenge før månedsslutt. Parfyme, dyr sminke – alt som er lekkert.

Kanskje forsøker jeg å balansere det opp mot behovet for å smøre inn den nakne kroppen min med flytende sjokolade, melis, krem og slikt, og helle over den saft og andre flytende greier når jeg har sex. Krem er forresten et fantastisk glidemiddel. Det er kjempedeilig å høre alle smaskelydene når en pikk går ut og inn i musa mi, full av det velsmakende melkeproduktet.

Første gang jeg hadde sex, var også første gang med diverse næringshjelpemidler. Min venninne Inga og jeg var på hyttetur alene. Vi var fylt seksten så vidt det var, og ble kanon på hjemmelaget ripsvin. Det var sommer, og vi ruslet småkåte rundt i bare bikinibuksene og følte oss småfrekke og deilige som bare sekstenårige piker kan føle seg.

Ved et uhell sølte jeg ut glass vin over puppene og magen. Inga skulle liksom være så jævlig kul og frekk – vi pratet gutter non stop og underdelene var ganske så våte – og kastet seg over meg med et hyl. Hun lepjet opp det meste av vinen.

Før jeg ante ordet av det, ble brystvorten min sugd inn i munnen hennes. Og der og da gikk vi helt av hektene. Midt på dagen, i et hyttefelt som lå i strandsonen der det var svært så folksomt, rullet vi rundt på gulvet med munnene våre limt til puppene til hverandre.

Vi visste ikke hvordan vi skulle gjøre det, vi var fortsatt jomfruer. Ikke torde vi se på hverandre heller. Vi ordnet det med å fingerpule hverandre etter tur. Slikke fitte ble for heavy til å begynne med.

Inga var absolutt så sexy man kan tenke seg ei ungjente. Små, faste og litt spisse bryster, et helt nydelig ansikt, og hofter og rumpe som var i ferd med å dannes til en moden kvinnes sensuelle former – men fremdeles med den spretne ungjentekarakteren og utseendet i behold.

Selv har jeg alltid vært litt deilig som dame, tror jeg. Høy, blond som Inga, og store, halvmåneformede pupper. Og en ende som menn plystrer etter når de har fått i seg et par øl.

Vi kjøpte egg og bacon for å ha til frokost, og pølser til grilling. Dessuten tre liter kremfløte. Det var Ingas forslag – og jeg skjønte ikke opplegget. Men jeg syntes det var passe sprøtt å kjøpe tre liter kremfløte – og var henrykt.

Tilbake i hytta begynte vi å piske krem. Vi var i badetøyet, toppløse, og brystene hoppet og danset, hvilket vi syntes var ustyrtelig komisk. Inga var først ute: Hun slo ut i luften med vispen – og en stor kremdottlandet på magen min. Et minutt etter var både vi og kjøkkenet dekket av krem, ett minutt etter det igjen klinte vi hverandre inn med stoffet under hyling og skriking langt over lovlig desibelgrense, ett minutt etter det igjen hadde vi dratt av hverandre bikiniunderdelene og stappet krem inn mellom skinkene på hverandre. Og ett minutt etter det igjen lå vi sammenfiltret på gulvet. Denne gang slikket vi hverandre på ordentlig. Lenge, nysgjerrig og grundig.

Ingas tunge gikk på oppdagelsesferd over den åleglatte kroppen min. De pene, små hendene hennes utforsket det jeg hadde. Vi var så kåte, og det var så deilig – at vi helt glemte tid og sted.

Først utpå kvelden fikk vi tatt oss sammen. Det ble en times vask av både oss og hytta, før vi sprettet en ny flaske vin.

Vi satt i sofaen og klinte og småpratet som om vi var kjærester. Lukten av oss fortalte at vi likte pikesex: Det var konstant utsondring fra de små, uerfarne sprekkene våre.

Kvelden utartet seg. Inga satte i gang å lete etter noe nytt å kline oss inn med. Nå hadde vi prøvd krem, og vi hadde forsøkt ripsvin.

Et begeistret utrop fra kjøkkenet fortalte at hun hadde funnet et velegnet medium. Hun kom leende tilbake med et glass Nyco og en flaske Farris, samt en skål.

Inga ba meg lukke øynene og skreve alt jeg kunne. Det gjorde jeg – under stadig fnising. Jeg hørte at hun tømte noe innholdet i flasken over i skålen – og at hun skrudde korken av Nyco-flasken og drysset litt pulver oppi. Hun satte skålen mot skrittet mitt og bikket på den.

Jeg eksploderte i orgasmer! Blandingen bruste og kilte. Det var som tusen Inga-tungespisser konkurrerte om å slikke meg fortest mulig. Klitorisen krøp ut av skinnet og lyste rød og ung øverst i fittesprekken.

Inga prøvde etterpå, med et like herlig resultat.

Dette var min første pikesexopplevelse, og samtidig min aller største sexopplevelse. Og ja, jeg blander stadig Nyco og vann. Og heller det over kjønnet mitt idet det bruser som verst. Det er en enormt deilig opplevelse. Prøv!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.