Jeg er kåt

Jeg er kåtHei!
Jeg er en kvinne på 55 år, slank, velbygd og med store bryster. Tenner på all vanlig sex med en mann, det er ekstra godt om du har en stor en, og er utholdende. Jeg er kåt, og blir fort tent. Du er gjerne i alder fra 30 til 60, og det er fint om du bor ikke for langt fra Hamar. Jeg er gift og har en mann som godtar at jeg har en elsker, han blir kåt av å se meg med en annen! Jeg håper du tar kontakt med meg, jeg prioriterer om du har et bilde, gjerne nakenbilde!

Send Svar

10 comments

  1. Hei, jeg er gift og 43år og ønsker å treffe deg for deilig knulling. Først alene, men gjerne med mannen din eller andre som tilskuer 🙂 Jeg bor i Hamar.

  2. Hei. Er en gutt på 42 , som er interessert. Er snill , sexy og omgjengelig. Liker tanken på dette og er seriøs. Er ikke så langt fra Hamar.
    Høres dette greit ut?

  3. Hei. Jeg er en mann på 33 som bor like sør for Trondheim. Jeg vil veldig gjerne treffe deg. Send meg en mail så snakkes vi.
    Håper å høre fra deg?

  4. Heisann lyst på en unge man i 34 hamar. Som liker spenning liker gjøre nye ting og love deg best oral nytelse +++ mer dirty ting ta kontakt få vite mer? kommer ikke angre

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.