Jente 18 år

Jente 18 årJeg er ei jente på 18! Jeg vil gjerne ha kontakt med en gutt mellom 18 og 24. Ikke bare som en kjæreste men en venn som det går an å prate med alt om. Jeg bor ved Lindesnes i Vest Agder, og det hadde vært koselig hvis du bodde i nærheten. Ellers så har jeg ikke problemer med å komme i kontakt med gutter, men jeg har ikke funnet en gutt som utfyller mine «behov» (altså som en venn som går an å prate med!)  Hvis du føler at du passer til det, så vær så grei å ta kontakt med meg! Håper på svar!

Send Svar

32 comments

  1. Kanskje det, høres spennende ut 🙂
   Jeg er 19 år og fra Oslo.
   Hvor bor dere?
   Jeg kan kontaktes på mail: [email protected]
   Foreslår at vi tar det derfra, hvis dere fortsatt er interesserte 🙂

 1. Noen menn som kunne tenkt seg trekant med meg og min samboer?
  Vi er25 og 26 ,så fint med noen i samme alder.
  Er fra Drammen

 2. Jeg og søker en spennende mann fremover. Er bijente og har en venninne som jeg leker mye med. Vi søker nå en gutt å leke med fremover 🙂 helst 20+ , ellers alder ikke noe problem 🙂 Bli bedre kjent? [email protected] 🙂

 3. Hei jeg bor også i vest-Agder, bor da i Kristiansand (45 min bil). Jeg har egen leilighet og er snart 21 år (født 1995). Jeg er en gutt som du kan paret med alt om. Jeg liker musikk, politik (sv), filmer, tar bilder, lager mat, går turer, prøver å ha et godt liv. Og ja, jeg bare elsker å hjelpe folk/venner/venninner.

 4. Send meg mail for en koselig prat og kanskje mer en eller annen gang? 🙂 Håper på å høre fra deg i alle fall.

 5. Hallo

  Mitt navn er miss Baraka Turkmani jeg er høy, kjekk, vakker kvinnelig perfekt kropp figur og sexy. Jeg så profilen din og var glad for å kontakte deg, jeg håper du vil være den sanne kjærlig, ærlig og omsorgsfull person som jeg har vært på jakt etter, og jeg
  har noe spesielt å fortelle deg om meg, så kan du kontakte meg direkte via min e-postadresse på ([email protected]) slik at jeg kan også sende mitt bilde direkte til deg.

  hilsen

  Baraka

 6. Hei jeg lurte på hvor du bor? Og om du vil møtes kanskje snakke litt på nettet 🙂
  Jeg er en gutt på 21 år utadvendt og forståelsesfull. Lett å snakke med.
  Jeg bor også i vest-Agder, men ønsker å være diskré her hvis du forstår.
  Hvis du enda er interessert i å ha det du beskrev da.
  Min diskrémail er [email protected]
  Så kan vi gi hverandre andre måter å får kontakt på.

 7. Hei, er du enda int i treff /kontakt:)?
  Jeg får mest glede av å stille opp for, og glede andre 🙂 så om du vil slå av en prat for så å evt bli bedre kjent, så hadde det vært veldig koselig 🙂
  jeg er en 25 år gammel ung mann som holder til på sørlandet. Er 185 høy, 78 KG, blå øyne, brunt hår, med en normal/atletisk kropp. 🙂
  Hvis du kunne tenke deg det, så hadde det vært koselig med svar tilbake for å evt finne ut mer 🙂

 8. jeg veit ikke om du er opptatt, for ser det er en stund side du la ut dette innlegget.
  Jeg er en ung-ung mann, som er 21 år i år. Bor i Kristiansand og søker noen å kunne prate med og sex. Jeg er en god lytter og liker å komme med gode kommenterer.
  Om du vill hadde det vore kjekt å treffe deg. Og kunne starte med å prate lit, kanskje møtt på en kafe i byen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.