Jente i Rogaland

Jente i RogalandJente i Rogaland. Hei…kan du tenke deg å kline,kose og leke med meg? Har lenge fantasert om å ha sex med ei dame/jente, og tror det kan bli deilig å realisere fantasien. Jeg er 29 år, kan tenke meg at du er et sted rundt 25-35. Bor i Rogaland. Må innrømme at jeg er litt kresen, så for å tenne og bli skikkelig våt må jeg synest at du er sexy. Det betyr for eksempel at du bør ha ganske deilig pikk.

Send Svar

6 comments

 1. Hei.. jeg er ei jente på 34…jeg vil treffe deg når du sitter på sengen..med truse på og bind for øynene…jeg kommer inn..setter på musikk etter mitt valg…binder deg på hender og føtter…hele tiden har du bind for øynene…deretter tar jeg for meg av kroppen din som jeg selv vil…Hvis det er enkelte ting du ikke vil Være med på gir du beskjed I forkant… når jeg er ferdig med deg..og du ligger utmattet…løser jeg deg…men du har ikke lov å fjerne bindet for øynene Før jeg har gått….

 2. Hei 🙂 høres ganske intressert ut 🙂 du e hjertelig velkommen 🙂
  Jeg er fine og kjekke fyr på 22 år fra Sandnes

 3. Hei.
  Jente på 21.
  Bur i rogaland.
  Har også en drøm om å kose med en jente og blir veldig kått.

  Kan vi møttes ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.