Jomfru…. Men bare i stjernetegnet.

Jeg er født jomfru, ja det var en gang som alle eventyrene begynner med. På en måte er jeg fortsatt jomfru, men nå bare i stjernetegnet altså. Den andre jomfrudommen forsvant for er par tiår siden og for å være helt ærlig så har jeg ikke savnet den noe særlig heller. Ikke etter at jeg endelig fikk oppleve hva som var på den andre siden.

Jomfruer skal være kritiske og pedantiske, ja og litt kjølige. Det er nok mulig at jeg kan være litt kald og det stemmer så absolutt at jeg liker å vite hva jeg holder på med, men det gjør meg ikke automatisk til en kjedelig type.
Tankene svever forbi, og de ubehagelige rister jeg fort av meg her jeg sitter på balkongen utenfor hotellrommet, som denne gangen er i Barcelona. Jeg liker å reise og denne lange weekenden som jeg klarte å organisere før pinsen, gir en god forsommerstemning.
Jeg har sett ham ved to frokoster allerede og jeg fikk en viss følelse av at han observerte meg også. I dag så jeg til min store forbauselse at han har byttet rom. Han nikket fra fuglekassen sin i dag tidlig, som for å forsikre seg om at jeg hadde fått med meg den detaljen.
Han var mørk, og jeg likte å tenke på at han kanskje var mexikaner og om kvelden når han strakk seg over kanten og vinket til meg fikk jeg bekreftet at jeg hadde rett.
Han sjarmerte meg rett i senk og de tynne trusene under den lette kjolen kunne knapt holde på saftene som strømmet ut av meg, og mot denne mørke villmannen. Jeg inviterte ham til å kommer over til mitt hotellrom. Han hadde mye hår på brystet, det tittet frekt opp mellom de knappene han ikke hadde kneppet på skjorten sin, når han kom over til meg.

Jeg ble våt øverst på lårene når jeg klemte bena sammen og jeg passet på å gni meg så mye mot den litt harde trestolen som mulig. Vi delte en flaske vin og det var mest han som snakket.
Den mørke buksen hans bulte vennlig ut foran og jeg lurte veldig på hvordan pikken hans så ut. Han sukket tungt mellom en lang tirade av ord, og jeg spurte om det var noe spesielt. Han svarte ikke men reiste seg, trykket armene mine ned langs siden og kysset meg. Fingrene på den ene hånden hans krafset under kjolekanten min og han stønnet høyt ut i kveldsluften nå han kjente hvor våt jeg var.

Han gled smilende ned på kne mellom bena mine, mens han mumlet noe om varme nordiske kvinner. Jeg lot kommentaren hans henge ubesvart i luften, og nøt heller behandlingen han ga meg. Tungen hans presset seg langt inne i det våte rommet mitt og jeg sank så langt ut på stolkanten som mulig.
Langsomt sugde han den stive tappen min inn i munnen sin, for så å slippe den helt fra seg. Gang på gang. Han ville ha meg utfor stupet før jeg hadde fått smake på pikken hans. Jeg krevde at han stoppet og de brune øynene hans så forundret opp i mine blå.
Jeg tok et godt tak i buksene hans og prøvde febrilsk å trekke dem rett ned, han hjalp meg når han forsto at jeg bare måtte ha pikken hans. Dem var tykk og deilig. De sorte krøllene ville stikke seg godt ut mot mine hårløse lepper. Nå kunne jeg ikke vente lenger, jeg dro ham på plass og inn i det våteste rommet jeg noen gang hadde hatt. Han gled sakte inn, og han var så tykk at det sprengte rundt i den rufsete kanten min. De sorte buksene var i veien rundt anklene hans og han måtte få det ene benet sitt ut av dem, før det ble noe kraft over støtene hans. Han la bena mine opp på skuldrene sine som om jeg skulle være en myk ballerina. Han sprengte nesten luften ut av meg når han begynte å ri meg i denne stillingen.

Pikken hans gikk ut og inn av meg som et tykt stempel, og jeg lukket øynene for bedre å kunne se for meg hvordan vi så ut sammen.
Jeg kom først og han avventet galant med svetteperler i pannen før han slapp spruten sin inn i rommet mitt. Det varmet til siste dråpe, og jeg var glad for å kunne sette meg i normal stilling igjen.
Vi gjorde ferdig vinen før jeg inviterte ham inn på jomfrukammeret mitt. Jeg skulle allikevel reise i morgen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.