Jorun & Nina & meg

Jorun var blitt dama mi etter at vi hadde falt for hverandre første gang vi møttes. Dessuten hadde jeg gått og hatt lyst på den mørke venninnen hennes siden første gang jeg så henne.

Nina likte nok meg også, fikk jeg inntrykk av. Foreldrene til Jorun var så å si aldri hjemme i helgene, så da var jeg selvfølgelig fast overnattingsgjest der. Som oftest var det da at Nina flørtet og gjorde seg til for meg.

Ikke sjelden gikk hun rundt i bare truse og en enkel, hvit T-skjorte som skjulte like lite som blondetrusen. Hun var 18 år med utviklede bryster som struttet fast rett ut med mørkebrune og som oftest lange og stive brystvorter. Den sorte, fyldige hårdusken nedentil stakk alltid litt frem på kanten av trusen hennes.

Hun brukte ofte å gi meg en klem når det passet slik, spesielt hvis hun ikke var helt edru, eller jeg ikke var det. Da fikk jeg jammen kjenne de spisse brystene hennes, enten mot armen eller brystkassen. Hun var ofte skyld i at jeg fikk en real stå og måtte få med meg Jorun til et privat sted så jeg fikk tømme meg.

Etter nesten en måneds samvær med Jorun var det en lørdag morgen jeg stod opp for å ta meg en dusj etter nattens herligheter. Jeg gikk splitter naken ut i gangen og bort til badet, for foreldrene var som vanlig borte i helgen.

Jeg fikk et ordentlig morgensjokk da jeg åpnet døra til dusjen, for der stod en aldeles fantastisk deilig Nina.

Hun var dryppende våt med det mørke håret strøket bakover. Det hang vått ned bakpå ryggen hennes. Hun stod og bet seg i underleppen mens hun gned brystene med den ene hånden, og med den andre holdt hun hånddusjen mot fitta.

Jeg rakk ikke mer enn å oppfatte hva jeg så foran meg, før jeg kjente at kukken ble full av blod og sprengte oppover. I det samme stirret Nina på meg og rødmet kraftig. Jeg prøvde å få frem et halvkvalt unnskyld samtidig som jeg holdt den ene hånden foran kukken og delvis snudde meg for å gå ut.

– Nei, vent! Ikke gå, kom det fort fra Nina. Jeg snudde meg mot henne og stirret igjen. – Kan du ikke komme inn og vaske meg på ryggen? Eller noe sånt …

Slik hun sa det, hørtes det nesten bønnfallende ut. Jeg var bare glad til at jeg fikk komme inn og nyte synet av henne, så jeg var ikke sen om å lukke døren bak meg og gå bort til henne under dusjen.

– Uff, så flau jeg ble med det samme, sa Nina, Men jeg så at du også ble litt flau fordi du fikk ståpikk.

– Ja, hadde jeg ikke fått stå av et slikt syn, så hadde jeg ikke vært normal, svarte jeg.

– Men tenk om Jorun våkner nå og finner begge oss to nakne her, fortsatte jeg etter en stunds pause.

– Faktisk tror jeg ikke at hun hadde sagt så mye, svarte Nina og begynte å såperunke staven min.

Jeg stod og kjælte med brystene hennes og befølte henne fra skuldrene og nedover sidene.

– Jeg og Jorun har ofte diskutert deg, og hun har fortalt hvor god og øm du er i senga. Dessuten vet hun at jeg har hatt lyst lenge til å pule med deg. Hun har sagt at hun skal ordne det slik at jeg skulle få ligge med deg.

Det var en lang tale fra Nina. Nå stod hun og klemte seg mot den ene hånden min som hadde funnet veien ned og overtatt etter dusjen, som igjen var festet til veggen over oss. Vi stod og gned oss inntil hverandre, og jeg hadde langfingeren godt oppi den ganske trange fitta hennes mens jeg brukte tommelen på kileren. Den andre hånden min masserte de deilige, faste rumpeballene hennes.

– Å, fy faen så godt det er, sa hun, Jeg vil at du skal stikke pikken i meg før det går for meg.

– OK, snu deg mot veggen da og skrev godt ut mens du støtter deg til den.

Jeg klemte godt rundt brystene hennes bakfra og pirret brystvortene litt før jeg lot kukken gli litt frem og tilbake i hårveksten hennes. Fitteleppene hennes satt som så tett, og det var så mye hår at en så vidt kunne se sprekken. Jeg fikk hår og skamlepper til side og så vidt lurt kukkhodet innenfor åpningen hennes. Men da ble det jammen trangt også.

– Jøss, er du jomfru eller, spurte jeg.

– Ja, på en måte så, for det er ingen gutter som har pult meg før. Men jeg har ofte brukt stearinlys på meg selv. De er jo ikke helt av den samme størrelsen som pikken din, flirte hun.

Jeg fikk henne til å bøye seg enda mer frem og skreve det hun klarte. Så presset jeg kukken sakte, men sikkert inn i den herlige, trange fitta hennes. Hun stønnet og skjøv baken mot meg, og jeg begynte å trekke kukken sakte inn og ut i hullet hennes. Samtidig brukte jeg den ene hånden på fremsiden hennes og pirret klitten øverst i sprekken.

– Du kan bare sprute i meg, sa hun, Jeg har fått p-piller av Jorun i tilfelle jeg fikk pule snart.

Nina var så trang at det ikke varte lenge før jeg kjørte den hardt i bunnen og sprutet ut den sæden jeg hadde. I det samme hylte hun til og formelig ristet på kukken min.

Om kvelden barberte jeg Nina. Jeg tok ikke bort alt håret, men slik at hun fikk en mindre behåret fitte som det var lettere å komme til. Da jeg prøveslikket henne like etterpå, gikk det nesten med det samme for henne. Etterpå lå vi i foreldrenes store seng og koste oss.

Jeg viste Nina hvordan hun skulle suge kukken min slik at det ble best for meg. Hun sugde på ballesteinene gjennom pungen, slikket, kysset og småbet meg oppover kukkstammen mens hun skiftet på å suge på tuppen. Nina var et talent, og da pikken min sprutet, slikket hun det i seg og sugde kukken ren etterpå.

Deretter ville hun bli slikket. Jeg bad Jorun legge seg på ryggen og Nina på ryggen oppå henne igjen. Slik fikk jeg begge de deilige fittene rett over hverandre. Den ene var totalt glattbarbert, og Nina hadde en nytrimmet dusk.

Jeg bad dem vide ut fitteleppene selv. Så lot jeg tunga vispe fra den ene herlige fitta til den andre. De var litt forskjellige i smaken, men det var like godt for meg. Jeg fingerpulte den ene mens jeg slikket den andre, og slik holdt jeg på en stund til det i hvert fall hadde gått en gang for dem hver.

Da hadde jeg blitt skikkelig kåt igjen med en stiv ståpikk. Jeg pulte den ene plaskvåte fitta etter den andre slik de lå. Jeg tok ut kukken av og til og lot hodet på den gli opp og ned i sprekkene deres og erte lystknoppene.

Etter noen nye, dype støt i den trange fitta til Nina trakk jeg den ut og sprutet på fittene til begge to. Deretter brukte de hendene og gned det utover.

Etter denne første helgen i seng samtidig med begge venninnene, følte jeg meg virkelig litt øm og utpult i kukken. Men det forhindret ikke senere trekanter med de deiligste damene jeg vet om!

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *