Kåt og lystig jente

Kåt og lystig jenteHei!

Jeg er en kåt og lystig jente på 19 som er ute etter pene, modne menn opp til 40 år som vet hva de vil ha. Jeg har en fin figur, 160cm, 75E/F pupper, deilig barbert mus og en deilig stump. Jeg elsker å suge, 69, alle stillinger, rimming, spanking og lett BDSM. Er du en vellykket man som har lyst på litt kos on the side, eller bare er ensom og vil ha deg litt fyrig sex er jeg jenta for deg 😀
Bor i Nesodden, men drar gjerne til Oslo eller nærliggende for litt kos 🙂

Diskresjon er så klart en selvfølge – på samme måte som hygiene og renslighet!

Bare seriøse henvendelser med bilde takk 🙂

Send Svar

8 comments

  1. Er selv en 23 år gammel moden erfaren mann, som gjerne vil ha litt kos på siden. Send mail om du vil vite mer, det vil isåfall jeg. Annet kan jeg si at jeg er livlig, utholdelig, utforskende og konstant nysgjerrig.

  2. Jeg er mann på 25 som gjerne vil ha noen ligg med deg! Er dominant i senga og gjør alt for å gjøre deg kåt og at du skal ha det best mulig seksuelt.
    Add meg på snapchat: fineguy1235

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.