One night stands

One night standsSøker elsker
Jeg er en jente på 29 år, single og trivest med det. Men savner sex, lei av one night stands. Søker en elsker som jeg kan utforske sexens nytelser med. Jeg er ganske ok å se på: 175 cm, 70 kg, blå øyne og mørkt hår. Foretrekker at du er allright å se på og helst ikke over 45. Jeg bor i rogaland så d er en fordel om du og gjør det. Send meg en mail,helst med bilde og fortell litt om deg selv hva du liker. Kanskje vi får kost oss mye sammen både ute å inne i sommer. Venter spent på svar fra deg. Diskresjon..

Send Svar

10 comments

  1. Jeg er en på 24, fra Rogaland , er ute etter bare seriøse avtaler og forhold, ikkje røyker,stoff, ingenting sånt, drikker av og til, har ikje så mye å fortelle om meg, men er en så kan stole på, har leilighet mitt i sentrum. Så viss du er interesert, ta gjerne kontakt med meg på epost: [email protected]

  2. Hei ung gutt på 26 år ganske intresert i deg. Hva sier du da søtta ta kontakt så skal du få vite hva jeg skal gjøre mot deg. Du kommer ikke til å angre.fra stavanger her?

    1. Hei unge dame , gutt på 26 er veldig intresert i deg, bor i rogaland hva med utveklsing av bilder å litt prat så kan vi diskutere vårt treff ?

  3. Hei, hva med å treffe meg. Jobber offshore, er gift men ofte i Stavanger. Er 37 år.. Jeg ønsker noen å gå en tur på byen med, sex og ha det løye rett og slett

  4. Hei. Mann som bor I Rogaland. Interessert I å treffe deg. Hører jeg ifra deg så får du bilder og vi kan avtale tid og sted.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.